Deel dit artikel ‹ Terug

Kerst in Zoo Parc Overloon

Geplaatst op: maandag 15 december 2014


Kom in de kerstvakantie naar Zoo Parc Overloon waar van alles te beleven is! Maak een heerlijke wandeling door het park, doe met het hele gezin mee met de gratis nieuwe speurtocht, kom kijken naar de kerstpoppenkast en luister naar een kerstverhaal. Van 20 december 2014 tot en met 4 januari 2015 staat Zoo Parc Overloon in het teken van Kerst.

In deze koude donkere tijd zijn warmte en familie heel belangrijk voor mensen, is dit ook zo voor dieren? Weet jij hoe de dierenfamilies in elkaar zitten? Tijdens de “Een voor Allen en Allen voor Een” speurtocht kom je te weten welk dier de kerst het liefst alleen door brengt en welk dier juist graag bij zijn familie wil zijn. Bij ieder bordje is een letter vermeld, deze letters vormen een woord. Denk jij het goede woord te hebben gevonden, lever je antwoord in bij de entreekassa en maak kans op een prijs.

Warm jezelf na de wandeling door het park lekker op in het Panda Paviljoen, dat helemaal omgetoverd is in kerstsfeer met kerstbomen, guirlandes en kerstverlichting. Neem hier een kijkje bij de Beestenboelkar en kom van alles te weten over de dieren, bijvoorbeeld hoe zacht de vacht van een kameel is. Laat je schminken en wordt omgetoverd naar een cheetah of een vlinder. En als je weer lekker opgewarmd bent, beleef dan een van de spannende Zoo Times. Van groot tot klein, voor iedereen is er wat te beleven in Zoo Parc Overloon tijdens de kerstvakantie.

Openingstijden: oktober t/m april 10.00-17.00, mei t/m september 9.30-18.00
Entreeprijzen: volwassenen Euro 17,00, kinderen 3 t/m 11 jaar Euro 14,50
Zoo Parc Overloon, Stevensbeekseweg 21, 5825 JB Overloon, tel.: 0478-640046
www.zooparcoverloon.nl