Deel dit artikel ‹ Terug

Introductie Land van Cuijk-streekpakket

Geplaatst op: maandag 24 november 2014


Met trots kan het bestuur van het Verrassende PlatteLand van Cuijk mededelen dat zij erin is geslaagd om een echt Land van Cuijk-streekpakket te kunnen introduceren, mede dankzij vele enthousiaste producenten en wederverkopers in de regio, die hieraan hun bijdrage willen leveren.

Het pakket is vanaf heden bij Groenz (TOP) en op een (groeiend) aantal, door het Verrassende PlatteLand van Cuijk geselecteerde en goedgekeurde, afhaalpunten verkrijgbaar, waarbij we een verkoopbereik door het gehele Land van Cuijk proberen te realiseren (uitgaande van minimaal 30 verkooppunten, waaronder zoveel mogelijk Toeristische Ontmoetingspunten in het Land van Cuijk). Meer informatie/verkooppunten: www.plattelandvancuijk.nl.

De pakketten worden geleverd in een, in de regio vervaardigd, uniek houten kistje met opdruk ‘Heerlijk Land van Cuijk’, inclusief informatie/promotiemateriaal van het (Platte)Land van Cuijk, afgewerkt tot een kant-en-klaar pakket met grove pijnboomschors en ingepakt in folie. In het pakket zitten vijf producten, uit iedere gemeente van het Land van Cuijk:

Gemeente Cuijk: Daalgaardwijn van Wijngaard De Daalgaard (Sint Agatha).
Gemeente Sint Anthonis:
Graancirkel Oploo Speltbier (Oploo).
Gemeente Grave: Chocolade van De Lekkernij (Grave).  
Gemeente Mill en Sint Hubert: Honing van Imkerij v/d Heyden (Sint Hubert).
Gemeente Boxmeer: Vruchtensap van Fruitpark Groenz (Sambeek/Boxmeer)

De consumenten verkoopprijs is vastgesteld op € 30,- incl. BTW per pakket.

Zondag 23 november is het eerste (duurzame) streekpakket aan de pers gepresenteerd op de ‘Boxmeer gaat voor groen markt’.

Mocht u verkooppunt willen worden van dit streekpakket, neem dan contact op via: info@groenz.nl of 06-49948278 (John Hendriks).