Deel dit artikel ‹ Terug

Boulesbluesband live bij Cafe Royal in Mill op 29 november 2014

Geplaatst op: donderdag 20 november 2014


Zaterdagavond 29 november staat de Boulesbluesband bij café Royal aan de Kerkstraat 35-37 in Mill. Het optreden start om 22.00 uur en zoals gebruikelijk op deze maandelijkse bluesavonden is de toegang helemaal gratis. Elke laatste zaterdag van de maand staat er een andere live bluesband. Maar ook op andere momenten is er regelmatig live muziek te horen. Bekijk voor alle nu al bekende data de online agenda op de website www.caferoyalmill.nl

De Boulesbluesband is een bluesband uit IJmond met als blueszanger de bekende fotograaf Jan Doetjes. Deze vindt zijn verleden bij de Bintangs waar hij 30 jaar mee optrok en ook zo nu en dan optrad. Tijdens de blues route in Cuijk werd de band als beste bezocht. De muziek die ze spelen wordt voodoo blues genoemd met een hoop eigen nummers en vele bekende covers. In de laatste set brengt de band traditioneel veel lekkere meezingers van o.a. de Kinks, Rolling Stones, Beatles, John Mayall, Peter Green, Rory Galagher en vele anderen.

Onder het Motto: Blues voor stalen zenuwen, belooft het een muzikale avond te worden die de echte bluesliefhebbers weer niet mogen missen.
www.caferoyalmill.nl