Deel dit artikel ‹ Terug

Nederland leest: Gratis boek en fotowedstrijd Vogels

Geplaatst op: vrijdag 31 oktober 2014


In november kunnen BiblioPlus leden vanaf 18 jaar het Nederland Leest boek ‘Een vlucht regenwulpen’ van Maarten ’t Hart gratis afhalen in de bibliotheek. Wees er snel bij, want voor deze actie geldt op = op!

Doe mee aan de fotowedstrijd Vogels

BiblioPlus nodigt alle fotografie- en vogelliefhebbers uit om deel te nemen aan de fotowedstrijd 'Vogels'. U kunt uw foto tot uiterlijk 17 november aanleveren via fotovogels@gmail.com o.v.v. uw naam en telefoonnummer.

Lezing Hoe natuurlijk is onze natuur
Hoe natuurlijk is onze natuur? Of is deze ontstaan op de tekentafel van Natuurbeheer?
Thijs Caspers werkzaam bij het Brabant Landschap heeft drie grote passies: natuur, landschap en Brabant. Woensdag 26 november is hij gastspreker in Bibliotheek Boxmeer. De lezing start om 20.00 uur.

Lees en Ontmoet
De bibliotheken Bergen (dinsdag 18 november) en Boxmeer (dinsdag 25 november) organiseren ‘Lees en Ontmoet’. Van 11.00-12.00 uur gaan we samen in gesprek over het boek ‘Een vlucht regenwulpen’. Om 12.00 uur is de Voorleeslunch, waar Cora Leek haar boek De buikschuiver presenteert en voorleest uit eigen- en ander werk. Voor belangstellenden is er aansluitend een rondleiding door de bibliotheek met informatie over het aanbod lezingen, cursussen en andere activiteiten bij BiblioPlus, uitleg over Bibliotheek aan Huis etc.
U kunt aan het totale programma deelnemen of voor een onderdeel kiezen. In verband met de lunch is aanmelding nodig. Deelname is gratis!

Informatie over de verschillende activiteiten kunt u vinden op www.biblioplus.nl. U kunt natuurlijk ook in uw bibliotheek meer informatie vragen.