Deel dit artikel ‹ Terug

Halloweentocht Mill t/m groep 5 vol - Nog wel ruimte voor Griezeltocht

Geplaatst op: vrijdag 31 oktober 2014


De Halloweentocht voor kinderen tot en met groep 5 die Scouting Mill en het Ondernemers Collectief Mill vrijdagavond 31 oktober organiseren zit helemaal vol. Vanaf 18.30 uur gaan kinderen in groepjes onder begeleiding de prinsessenbuurt in voor een tocht waar ze op diverse plekken wat lekkers krijgen, wat moeten doen en wat verrassingen tegen zullen komen. De kinderen vertrekken vanuit Myllesweerd tussen 18.30 uur en 19.30 uur voor een tocht van zo'n 2 kilometer.

Vanaf 20.30 uur is er een Halloween griezeltocht en hier is nog wel ruimte voor deelnemers! Ook deze vertrekt vanuit Myllesweerd en zal de deelnemers via het Landschapspark naar de meest enge en donkere plekjes voeren rond het Millse centrum. Deze is voor jeugd van groep 6 en ouder, mits je wat lef hebt en niet al te bang bent. Deze griezeltocht is zo'n 5 kilometer lang. De griezelposten passen hun griezelgehalte aan aan de deelnemers. Dus ook oudere jeugd en volwassenen zullen zeker plezier beleven aan deze griezeltocht.

Aanmelden voor de Halloween griezeltocht (deelname gratis) kan door een mailtje te sturen naar info@ocmill.nl of te bellen met tel.  0485-325634.

Om 22.00 uur start er die avond in Filmhuis Mill (Cultureel Centrum Myllesweerd) de griezelfilm Halloween. In het kader van Halloween wordt deze film u gratis aangeboden door het Ondernemers Collectief Mill in samenwerking met Filmhuis Mill.

Inhoud:
31 oktober, op de avond van Halloween, kantelt het leven van de 10-jarige Michael Myers. Geplaagd door morbide driften en uitgelachen door zijn schoolmakkers trekt hij een latex masker aan en vermoordt hij de helft van zijn familie met een keukenmes. 17 jaar later ontsnapt hij uit de
psychiatrische instelling...
Regie: Rob Zombie
Jaar: 2008