Deel dit artikel ‹ Terug

Opening weekmarkt Grave

Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014


Gepresenteerd door de gemeente Grave, marktkooplieden en winkels

De weekmarkt in Grave is al jaren een belangrijk ontmoetingspunt in Grave. De markt trekt bezoekers en zorgt voor gezelligheid en drukte. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grave is trots op de markt en de marktkooplieden die hier in weer en wind, week-in-week-uit, voor iedereen klaar staan. Daar profiteren we allemaal van: inwoners, marktkooplieden én de middenstand.

De markt kan echter beter en het is tijd voor iets nieuws. Samen met de marktkooplieden heeft ons college gezocht naar een andere locatie voor de markt. Uiteindelijk hebben we naar tevredenheid van alle marktkooplieden een opstelling gevonden. Alle marktkramen staan in de Hoofschestraat, Hoofdwacht en op de Markt. Hierdoor ontstaat een gezellige en compacte markt.

Op vrijdag 31 oktober om 10.30 uur zal wethouder Daandels de weekmarkt in het centrum van Grave openen. Diverse marktkooplieden zullen hun waar door middel van een proeverij promoten en er zijn diverse speciale openingsaanbiedingen. Ook wordt er op deze dag gratis erwtensoep en chocolademelk uitgedeeld.

Wij wensen de marktkooplieden veel succes en we hopen dat we veel inwoners uit de gemeente Grave en daarbuiten kunnen verwelkomen op onze prachtige weekmarkt in het centrum van Grave.

Kom allemaal kijken, luisteren en proeven op 31 oktober!