Deel dit artikel ‹ Terug

Win kaartjes voor cabaretier Klaas vd Eerden

Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014


Cabaretier Klaas van der Eerden ? Sixpack (The Best Of Klaas) in Theater Myllesweerd

Maak kans op gratis kaartjes

Op zaterdag 1 november staat cabaretier Klaas van der Eerden om 20.15 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Kaartjes kosten 15.00 euro en dat is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar theater@myllesweerd.nl maar zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd tijdens openingstijden.

De show Sixpack van Klaas van der Eerden heet niet voor nix SIXpack. Want in Sixpack ziet u zijn sterkste nummers uit 6 cabaretshows in 12,5 jaar tijd. Tijd voor een feestje dus. Nog één keer de beste typetjes, conferences en muzikale hoogstandjes. Een vat vol herkenbaarheid voor de vaste fans, maar ook een ideale manier om voor het eerst kennis te maken met de veelzijdigheid van cabaretier Klaas van der Eerden. Wat kun je verwachten?
Een zeer snelle en gevarieerde cabaretshow met bijvoorbeeld de ?Human beat-box?, ?dwarsfluitact? en de ?witte hangjongeren?. Heb jij dus 1, 2, 3,
4, 5, of zelfs alle eerdere shows van Klaas gemist? Bezoek Sixpack The Best Of Klaas, want hij speelt deze voorstelling maar één seizoen, maar met theater Myllesweerd op zaterdag 1 november als halte! Aanvang 20.15 uur.

De theatercommissie van Cultureel Centrum Myllesweerd geeft ook 4 x 2 gratis toegangskaartjes weg voor de voorstelling van Klaas van der Eerden. Hierop maakt u kans door mee te doen aan de prijsvraag. De vraag is: Op woensdagmiddag 19 november staat er een familievoorstelling (4-plus) op het theaterprogramma. Hoe heet deze show? Mail het antwoord voor vrijdag 31 oktober naar communicatie@myllesweerd.nl en wellicht geniet u zaterdagavond 1 november gratis van Sixpack.

Kijk voor deze en alle andere film- en theatervoorstellingen op www.myllesweerd.nl, like de Facebookpagina of volg Myllesweerd op Twitter.