Deel dit artikel ‹ Terug

Win gratis toegangskaartjes voor Taxi Taxi

Geplaatst op: dinsdag 30 september 2014


Zondag 12 oktober veel bekende acteurs in theater Myllesweerd in Mill

Zondagavond 12 oktober staat de klucht Taxi Taxi op het podium van Cultureel Centrum Myllesweerd. De aanvang van de voorstelling is 20.15  uur en kaartjes kosten 19,50 euro. Maar Myllesweerd geeft ook 4 x 2 gratis kaartjes weg. Een van de acteurs in Taxi Taxi is Bartho Braat. In  welke dagelijkse TV soap is hij te zien? Mail uw antwoord voor vrijdag 10 oktober naar communicatie@myllesweerd.nl en wellicht bent u de  gelukkige winnaar van 2 gratis kaartjes voor deze voorstelling. Kaartjes reserveren kan via theater@myllesweerd.nl of zijn tijdens  openingstijden verkrijgbaar aan de balie bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Producent De Komedie Compagnie brengt dit theaterseizoen de succesvolle klucht Taxi Taxi naar de Nederlandse theaters. De met  Nederlanders en Vlamingen gemengde cast, bestaande uit onder anderen Sander de Heer, Hymke de Vries, Bartho Braat en Arijan (Adje) van  Bavel, zoekt onderling de humoristische grenzen op en garandeert een avond vol hilariteit en de daarmee gepaarde lachsalvo?s. Naast de al  genoemde Nederlanders completeren Vlamingen Britt van der Borght, Dirk Lavrysen en Dirk van Vooren de cast.

Het verhaal
De Hollandse taxichauffeur John werkt dicht bij de grens van België en leidt al jaren een dubbel leven. Hij is namelijk getrouwd met twee  vrouwen, een Vlaamse waar hij mee in België woont en een Hollandse waar hij mee in Nederland woont. Ondanks zijn altijd zo strakke  planning komt hij in de problemen wanneer hij met een hersenschudding in het nabij gelegen ziekenhuis belandt. Hij schakelt zijn Vlaamse buurman Stan in om te redden wat er te redden valt, maar heeft hierbij geen rekening gehouden met twee nieuwsgierige agenten én het temperament van zijn vrouwen?

Kaartjes kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook door een mailtje te sturen naar theater@myllesweerd.nl kunt u kaartjes reserveren.

Meer informatie over het film- en theaterprogramma van Myllesweerd is te vinden op www.myllesweerd.nl of volg Myllesweerd op Twitter en  Facebook.