Deel dit artikel ‹ Terug

Woezel en Pip voorleesrecord!

Geplaatst op: woensdag 10 september 2014


Op 9 september vond het nationale Woezel en Pip voorleesrecord plaats. Ook heel veel locaties van Spring Kinderopvang deden hieraan mee, waaronder kinderdagverblijf Pardoes in Cuijk.

Stichting Lezen & Schrijven
Met deze speciale actie wil de Stichting Lezen & Schrijven het belang van voorlezen promoten. Daarom werden op deze dag zoveel mogelijk kinderen op scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties minimaal 15 minuten uit hetzelfde boek voorgelezen. En niet zomaar een boek; een speciaal Woezel & Pip voorleesboekje. 
 
KDV Pardoes
Op kinderdagverblijf Pardoes werd ook vol enthousiasme aan deze actie meegedaan, door zowel de Blauwe als de Rode groep. De kinderen vonden het heerlijk om lekker te worden voorgelezen. Daarnaast werd aan ouders getoond hoe belangrijk voorlezen is. Kortom, het was een groot succes!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over KDV Pardoes en de andere locaties die hebben deelgenomen op onze website www.spring-kinderopvang.nl of onze facebookpagina (www.facebook.com/springkinderopvang)