Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan de Letter-puzzel-tocht van het Ondernemers Collectief Mill en win attractiemunten!

Geplaatst op: dinsdag 2 september 2014


Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 september is het weer kermis in Mill.

Tal van attracties zijn er dan weer te vinden op en rond het marktplein in Mill. In de aanloop naar deze kermis organiseert het Ondernemers Collectief Mill een letterspel waarmee attractiemunten te winnen zijn. Vanaf 8 september is er bij 15 ondernemers op een poster een letter te vinden. Verzamel deze letters, maak er een woord van en mail de oplossing naar info@ocmill.nl. Zorg ervoor dat de oplossing met naam en telefoonnummer voor zaterdag 20 september bij het Ondernemers Collectief Mill binnen is.

Tijdens een speciaal radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill worden op zaterdagmiddag 20 september tussen 15.00 uur en 17.00 uur de winnaars bekend gemaakt. Tevens zijn er in dat radioprogramma interviews te horen met horecaondernemers over hun kermisprogramma. Tevens is er in L.O.M. kermisradio aandacht voor het Ondernemers Collectief Mill, wat die dag ook de splinternieuwe website zal lanceren.

Een poster met een letter is vanaf 8 september te vinden bij:
Plaza de Frietkraam
Buitengewoon Cadeau
Autorijschool Roy Mengerink
Snackbar Any Tyme de Keizer
Optiek Paul van den Dries
Kroon Fietsen
Haku witgoedspecialist
Edo Verlichting
Verbeeten hobby en speelgoed
Primera Schipperheijn
Woninginrichting Bien Connue
Snackbar en restaurant Eten & Zo
Bakkerij Manders
Grandcafé ?t Centrum
Berends Bloemsierkunst

Naast dit letterspel zijn er zaterdagavond 20 september ook nog gratis attractiemunten te verdienen op de kermis zelf. Een aantal ondernemers van het Ondernemers Collectief Mill is daar aanwezig en wanneer u het antwoord weet op vragen die zij stellen, wordt u beloond met een aantal attractiemunten. www.ocmill.nl