Deel dit artikel ‹ Terug

Proeflessen en oriƫntatiecursussen bij Muzelinck Cuijk

Geplaatst op: maandag 1 september 2014


In de 1e week van september gaat bij Centrum voor de Kunsten Muzelinck Cuijk het cursusseizoen weer van start. Muzelinck Cuijk heeft een ruim aanbod cursussen op het gebied van muziek, zang, dans en beeldende kunsten. Kinderen kunnen nu prettig kennismaken met het aanbod door het volgen van een proefles of het nemen van een korte oriëntatiecursus.

Muzelinck Cuijk is dé organisatie voor kinderen die op zoek zijn naar inspirerende docenten en uitdagende lessen. Of je nu een instrument wil bespelen, lekker wil zingen, actief bezig wil zijn met dans of kleurrijke schilderijen wil maken, er is altijd wel een cursus naar je keuze. Muzelinck heeft voor kinderen nu een prettige en goedkope wijze om kennis te maken met een cursus. Het volgen van een proefles kost zelfs niets. Je hebt dan de gelegenheid kennis te maken met de docent en het instrument van je keuze. De docent zal je tijdens de proefles verder adviseren over je keuze.

Er is ook de mogelijkheid om een oriëntatiecursus muziek te volgen. Gedurende 10 lessen maak je dan in een groepje met 3 kinderen op een eenvoudige, actieve en ontdekkende wijze kennis met het instrument van jouw keuze. Al snel kun je dan allerlei liedjes spelen. De cursus sluit inhoudelijk naadloos aan op de reguliere instrumentale jaarcursussen. Een oriëntatiecursus muziek kost € 92,00.

Neem contact op met Muzelinck Cuijk voor meer informatie over de proeflessen of de orientatiëcursussen. Stel je vraag via mail: contact@muzelinck.nl of telefonisch: 0412 - 62 37 27. Kijk op www.muzelinckcuijk.nl voor het volledige aanbod.