Deel dit artikel ‹ Terug

Black Sabbath, Herman Brood, Coldplay en veel meer classics in Boxmeer

Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014


Het programma voor Volt Rocks Out 2014 is rond. Op zondag 10 augustus is het omgetoverde Weijerpark weer decor voor hét Boxmeerse one time tribute festival tijdens de 10e editie van Muziekpark.

Tijdens deze speciale jubileumeditie van Muziekpark brengt Volt Rocks Out een breed scala aan odes. Gelegenheidsacts met rocksterren uit de regio brengen een eenmalig eerbetoon aan bands als Coldplay, Herman Brood & His Wild Romance, Black Sabbath, Nick Cave and the Bad Seeds, The Band en Deep Purple. En dat allemaal op één dag. In het verleden werden bands als The Rolling Stones, Beatles en Rammstein al met verve geëerd in Boxmeer.

Zoals je gewend bent is het gehele park omgetoverd tot festivalterrein, er is o.a. een tweede podium met dj’s en een horecaplein met terras. Een festival kan niet zonder thema: Muziekpark 2014 heeft genoeg Hasselhoff, Pamela, golven, strandballen, duik- en zonnebrillen in petto. In 2013 won Muziekpark nog de Dr. PeelenCultuurprijs van de Gemeente Boxmeer voor haar culturele rol. Muziekpark wordt georganiseerd door stichting Volt en is mogelijk dankzij vele sponsors uit het lokale bedrijfsleven en vrijwilligers.

Muziekpark: Volt Rocks Out vindt plaats op zondag 10 augustus in het Weijerpark van 13.00 uur tot 23.00 uur en de entree bedraagt 2 euro. Komt allen genieten van deze frisse duik in de enorme rock geschiedenis. Kijk voor info, muziek en foto’s op www.muziekpark.nl