Deel dit artikel ‹ Terug

Neem met buurt, familie, club, sport of bedrijfsteam deel aan Zeskamp Mill!

Geplaatst op: maandag 21 juli 2014


Op zaterdag 23 en zondag 24 augustus organiseert Feest- en Showorkest Toeternietoe weer het gratis toegankelijke Parkfeest. Op zaterdagmiddag is er een Zeskamp voor teams vanaf 16 jaar en op zondagmiddag is er een Zeskamp voor teams van 7 tot en met 15 jaar. Daarnaast is er op zowel zaterdagavond en zondagmiddag volop muziek, leuke spelletjes en vermaak voor kinderen, een friet- en BBQ wagen en nog veel meer. Kortom, het belooft een super weekend te worden om de schoolvakanties gezellig en sportief af te sluiten.

Teams bestaande uit 8 personen (vanaf 16 jaar) kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de 5e Zeskamp van Feest en Showorkest Toeternietoe. Tijdens deze Zeskamp zal gestreden worden om de Toeternietoe Zeskamp Bokaal. De spelen zijn op zaterdagmiddag en het laatste spel zal in de avond gespeeld worden. Ook zijn er die avond optredens van 3 live bands en uiteraard is ook dat alles gratis toegankelijk.

Maar ook jeugdteams zijn welkom. Speciaal voor hen staat er op zondagmiddag 24 augustus voor de tweede keer een Zeskamp op het programma. Teams bestaande uit 8 jongens en/of meisjes van 7 tot en met 15 jaar gaan die middag de strijd met elkaar aan via spectaculaire en humoristische spelen. Natuurlijk draait dit alles om de eer en de grote Toeternietoe Jeugd-Zeskamp Bokaal. Wellicht kunnen teams die op zaterdag al strijden op zondagmiddag zorgen voor een eigen jeugdteam? Toeternietoe ziet graag de aanmeldingen verschijnen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar zeskamp@parkfeestmill.nl. Ook kunt u contact opnemen met Leontien van Gemert, tel. 06-55173452 of 0485-324452. Inschrijfgeld bedraagt 40 euro per team. Ook is Toeternietoe nog op zoek naar ondernemers die dit Parkfeest financieel willen sponsoren. In ruil daarvoor is er uiteraard naamsvermelding op de site en tijdens het Parkfeest zelf in het Landschapspark. www.parkfeestmill.nl