Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileumloterij start op maandag 21 juli 2014

Geplaatst op: zaterdag 19 juli 2014


BOXMEER – Op maandag 21 juli start de jubileumloterij ter gelegenheid van de veertigste editie van Daags na de Tour, die zal plaatsvinden op maandag 28 juli 2014. Deze loterij duurt tot en met koopzondag 27 juli 2014 in alle winkels in het centrum van Boxmeer. Op zaterdag 26 en zondag 27 juli vindt verder in Boxmeer een tweedaags Frans Festival plaats met een keur aan bijzondere activiteiten.

Op maandag 28 juli kunt u nog een lot krijgen als u een vrijwillige bijdrage levert bij de diverse ingangen van het parcours van Daags na de Tour. Er zijn 40 prachtige prijzen te winnen met als hoofdprijs een racefiets van Gérard Kocken Tweewielers uit Boxmeer ter waarde van 1000 euro.
Bij aankoop van 25 euro in alle winkels en horecazaken in Boxmeer ontvangt u een lot.

De prijsuitreiking vindt plaats op maandag 28 juli 2014 om 21.00 uur op de Emté parkeerplaats te Boxmeer. De trekking geschiedt door notaris mr. Dré Teeuwen. Bekendmaking van de winnende lotnummers bij de prijsuitreiking en op internet ( www.daagsnadetour.nl). Afhalen van de prijzen kan tot 15 augustus bij Van Wely Optiek aan de Steenstraat te Boxmeer.

www.daagsnadetour.nl
www.facebook.com/daagsnadetour
www.twitter.com/daagsnadetour