Deel dit artikel ‹ Terug

Campagne Groente en Fruit in Beugen wint de Plattelandsprijs 2014!

Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014


Winnaar van de beste, leukste en meest gevarieerde activiteit tijdens het Plattelandsrondje

Op 17 en 18 mei heeft de vijfde editie plaatsgevonden van Ons Plattelandsrondje. Maar liefst 32 plattelandsbedrijven in het Land van Cuijk  openden hun deuren en organiseerden leuke activiteiten voor bezoekers. Mede dank zij het prachtige weer was het overal (gezellig) druk. Het Verrassende PlatteLand van Cuijk, die Ons Plattelandsrondje jaarlijks organiseert, had voor het 2e jaar een stimuleringsprijs in het leven geroepen, voor het bedrijf dat de beste, leukste en meest gevarieerde activiteit tijdens OnsPlattelandsRondje 2013 organiseerde. Een prijs die bedoeld is om de leden te motiveren en prikkelen om kwaliteit neer te zetten tijdens het inmiddels befaamde 3e meiweekend.

Undercover Teams
Met 5 undercover teams zijn alle bedrijven bezocht en beoordeeld. Alle teams waren onder de indruk van de gastvrijheid die zij hebben mogen ervaren op de bedrijven. De activiteiten zijn beoordeeld op basis van criteria, die ook vooraf bij de deelnemende bedrijven bekend zijn gemaakt. Zaken waarop door de undercoverteams werd gelet waren bijv.: de ontvangst, de presentatie van het bedrijf, het pallet van aangeboden activiteiten, de begeleiding tijdens de activiteit en de promotie die het bedrijf heeft gedaan voorafgaand aan het evenement en tijdens de uitvoering.

Kwaliteit en aandacht
Na juryberaad is de volgende top 5 ontstaan:

1) Ons Boerderijwinkeltje Campagne groente en fruit Beugen
2) Fruitpark Groenz Boxmeer
3) Bezoekerscentrum De Kuilen / Logement De Valkhoeve Mill
4) Bloemen van Brigitte Beers
5) Zorg- en kampeerboerderij De Tienmorgen Beers

Campagne groente & fruit heeft de 1e prijs gewonnen. Er was de diversiteit aan activiteiten: een proeverij, bloemschikken, keramiek, unieke klompjes, Feija tekentherapie, manden vlechten, schilderkunst, de Knoest natuurlijk groen, kaarten maken, maak kennis met anders fietsen, rondje door onze boomgaard, en een springkussen van Funpro Beugen. Daarnaast was de winkel geopend en konden bezoekers gratis pannenkoeken bakken. Kortom, een leuke gezellige dag voor jong en oud. De jury was vooral er te spreken over de zeer uitvoerige rondleiding door de boomgaard en over het feit dat overal mensen waren ingezet, alles tezamen zorgde dit voor een zeer gastvrij onthaal. Het bedrijf heeft kwaliteit neergezet en aandacht gehad voor bezoekers van Ons Plattelands Rondje.

Oorkonde
Op 5 juni ontving de familie Willems uit handen van het bestuur, in de persoon van voorzitter Carel van Genugten, bestuurslid Ellen Gerrits en communicatiecoördinator Sandra Reusen, de prijs: een oorkonde, een bos bloemen en gratis promotie. Winnaars Johnny en Doretty Willems glunderden van trots en ervaren de prijs als een compliment en bevestiging dat ze op de goede weg zijn met hun groenten- en fruitbedrijf en winkel. Meer informatie: www.onsboerderijwinkeltje.nl, Graafsedijk 6 in Beugen.