Deel dit artikel ‹ Terug

Joost de Lange Rock/Blues Experience bij café Royal Mill

Geplaatst op: woensdag 16 april 2014


Officieel sluit op de laatste zaterdag van april het bluesseizoen in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat wil niet zeggen dat er tot de laatste zaterdag van september, als het bluesseizoen weer start, niets te beleven valt bij Royal. Ook gedurende die maanden is er regelmatig live muziek te horen. Maar het echte bluesseizoen sluit café Royal zaterdag 26 april met de band Joost de Lange RBE. Aanvang 22.00 uur, toegang gratis.

De band Joost de Lange Rock/Blues Experience is opgericht in juni 2010. Met Sander Elderkamp op de drum, Robbin van de Bor op de basgitaar, Dennis van de Bor op de gitaar en Joost de Lange op gitaar én zang. Deze mannen hebben genoeg ervaring en bovendien een indrukwekkende mix om een stevige show neer te zetten met vooral veel eigen werk, maar ook met nummers van Jimi Hendrix, Joe Satriani en Thin Lizzy. Ondertussen heeft de band al diverse Cd’s uitgebracht en stonden ze op veel festivals en in de echte bluescafés.

Zaterdag 26 april, Koningsdag is de band Joost de Lange RBE vanaf 22.00 uur te horen en zien in café Royal in Mill. Kijk voor meer informatie over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal op www.caferoyalmill.nl