Deel dit artikel ‹ Terug

Boeren, burgers, feestneuzen en sfeer van weleer bij café Royal Mill

Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014


Café Royal aan de Kerkstraat in Mill heeft weer een gevarieerd programma in elkaar weten te zetten voor carnaval 2014. Alle dagen zijn deze activiteiten gratis toegankelijk en er is voor groot en klein wel wat te vinden. Bekijk het programma en ontdek zelf: Carnaval vier je samen en overal, maar zeker in café Royal!

Zaterdag:
Carnaval begint in café Royal met een groots gezamenlijk openingsbal op zaterdagavond 1 maart om 21.11 uur. De organisatie hiervan is in handen van grandcafé het Centrum, café Royal en Stichting Carnaval Mill. DJ REsound zal er de tent op kop gaan zetten.

Zondag:
Op zondag is er vanaf 13.00 uur een carnavalsoptochtparty. DJ REsound zal iedereen in de juiste stemming brengen voor de optocht die vanaf 14.11 uur door de Millse straten zal trekken. Later die middag is er ook de prijsuitreiking en vanaf 16.30 uur zal Knarf en Koo de kinderen vermaken met zijn kunsten en kapriolen.

Maandag:
Boer Ties en boerin Anna vieren op carnavalsmaandag hun boerenbruiloft in café zaal Royal. Dit begint er al om 11.00 uur met d’n urste koffie en na een koffietafel kan vanaf 15.00 uur iedereen Ties en Anna feliciteren. DJ feestzanger Ronnie de Wit zal de muziek verzorgen. Tevens is café Royal die dag dweilhalte.

Dinsdag:
De laatste dag van carnaval staat bij café Royal de Sfeer van weleer vanaf 13.00 uur weer op het programma. Een vastenmiddagbal met muziek van de Torpedo’s en voor alle bezoekers een gratis kopje koffie en kop snert. Om 19.00 uur is het frikadellen eten in het café.

Ineke, Broer en alle medewerkers wensen u te gekke carnavalsdagen. Kijk voor meer informatie op www.caferoyalmill.nl