Deel dit artikel ‹ Terug

Mill krijgt eigen Glazenhuis

Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014


Op dit moment werkt de werkgroep Alpe d’HuZes binnen Stichting Activiteiten Mill, aan de realisatie van een Glazenhuis in Mill. Als alles volgens plan verloopt, zal dit van maandag 21 april (2e paasdag) tot en met zondag 27 april op het kerkplein in Mill te vinden zijn. In het Glazenhuis geen DJ’s, maar het team van Piets Challenge met o.a. Mat van Sambeek. Dit team zal er 6 dagen lang, 24 uur per dag een aantal hometrainers draaiende houden.

Rond het Glazenhuis worden die week tal van activiteiten georganiseerd. Dat alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes en de strijd tegen kanker. Omdat ook de Koningsspelen (vrijdag 25 april) en Koningsdag (zaterdag 26 april) in deze periode valt, zal ook daar bij aangesloten worden met activiteiten. Daarnaast verschuift de Lenterie van de eerste zondag van mei, naar de laatste zondag van april en maakt daarmee op zondag 27 april deel uit van de laatste dag van het Glazenhuis. Ondertussen heeft de Lokale Omroep Mill al laten weten ook hun medewerking te verlenen met extra radio en Tv-programma’s.

Wilt u in deze week (maandag 21 t/m zondag 27 april) ook een activiteit organiseren en daarmee extra inkomsten genereren voor Alpe d’HuZes en de strijd tegen kanker? Neem dan contact op met Stichting Activiteiten Mill. Dat kan via info@uitinmill.nl of tel. 0485-325634.