Deel dit artikel ‹ Terug

Harry Plamont Abraham van de maand augustus!

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013


Op zaterdag 17 augustus werd Harry Plamont uit Mill 50 jaar. Zijn vrouw melde hem aan als Abraham van de maand en uit alle inzendingen werd deze als winnende getrokken. Daarom stond er bij Harry een levensgrote opblaasbare Abraham van de Verhuurschuur in de tuin en kon de 50e verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan.


Kent u ook iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert die binnenkort 50 jaar wordt? Laat dat dan tijdig weten via 50jaar@deverhuurschuur.nl. Iedere maand wordt namelijk onder alle inzendingen de Abraham of Sarah van de maand gekozen en deze wordt door de Verhuurschuur uit Mill verrast met een grote opblaasbare Abraham of Sarah voor de deur.


Wie de Abraham of Sarah van de maand geworden is hoort en ziet u bij de Lokale Omroep Mill en leest u op InMill.nl en in De Neije Krant. Laat de 50e verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan en meld de toekomstige Abraham of Sarah nu direct aan via 50jaar@deverhuurschuur.nl.


Iedereen die een 50-jarige aanmeldt ontvangt sowieso 25% korting op de huur van een opblaasbare Abraham of Sarah. Wordt uw kandidaat gekozen tot Abraham of Sarah van de maand? Dan is de huur van het door u gereserveerde materiaal uiteraard helemaal gratis.


Zie voor de collectie en het reserveren van opblaasbare feestfiguren, spelmateriaal, springkussens en blikvangers www.deverhuurschuur.nl