Deel dit artikel ‹ Terug

Samenwerking kasteleins Wanroij

Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2011


De twee grote uitgaansgelegenheden in Wanroij, Grand Café ’t Raadhuis en de Batavier, hebben voor het eerst de handen in elkaar geslagen. Om deze samenwerking te bezegelen voor de toekomst openen ze het seizoen met een knallend feest op 22 oktober aanstaande met een tent op het Giessenplein met niemand minder dan topformatie Anderkovver.

De twee café’s houden een tentfeest op het Giesenplein om de samenwerking te beklinken. Door het bundelen van de krachten zijn we in staat om meerdere evenementen te organiseren in de toekomst. Het tweetal heeft tot de samenwerking besloten uit concurrentieoverwegingen. Voorheen was het de strijd om de klant, nu maakt het niet uit hoeveel volk er tijdens de gezamenlijke activiteiten in een van de twee cafes zit of in de tent. Het publiek heeft als voordeel dat er een sterker muziekprogramma kan worden geboden. 
Om deze samenwerking kracht bij te zetten organiseren de kasteleins een groots tentfeest op 22 oktober op het Giesenplein. Ze trappen dan ook af met de topformatie Anderkovver. Deze band die reeds zijn sporen verdiend heeft en menig tentfeest heeft opgeluisterd, zorgt voor een perfecte ambiance waar jong en oud zich thuis zullen voelen. Zij zijn er klaar voor. U ook?