Deel dit artikel ‹ Terug

Upgrade en Honingbroekjes live bij het Lagerhuis

Geplaatst op: woensdag 7 september 2011


Van zaterdag 17 tot en met 20 september is het weer tijd voor de Millse kermis. Ook bij Grandcafé zalen het Lagerhuis aan de Beerseweg staan er daarom diverse extra activiteiten op het programma. Dat is op zaterdagavond duo Munne moat en ik, op zondagmiddag diverse smartlappenkoren, vrachtwagenkonvooi kijken vanaf het terras en op dinsdagavond staan er 2 live bands op het podium. Toegang alle dagen gratis.

Dinsdagavond 20 september gaat het er stevig, gezellig maar vooral muzikaal aan toe in het Lagerhuis. Dan sluiten namelijk de bands Upgrade uit Haps en de Wilbertoordse Honingbroekjes er de Millse kermis af. De Hapse 5 koppige band Upgrade zal het publiek verrassen met tal van bekende pop en rockcovers, maar ook met een aantal eigen swingende nummers. Nog wat jonger, zowel qua leeftijd als het aantal jaren dat de band bestaat zijn de Honingbroekjes. Zij noemen zich de enige Rag and Roll Band van de regio. Deze enthousiaste muzikanten uit Wilbertoord en Landhorst spelen sinds 2009 en hebben al de nodige podia kunnen betreden. Nu dus ook dat van het Lagerhuis.

Op dinsdagavond 20 september gaan de deuren om 18.30 uur open. Toegang is net als alle andere dagen helemaal gratis. Kijk voor meer informatie ook op www.lagerhuismill.nl.