Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe radioprogramma's bij L.O.M. Radio

Geplaatst op: donderdag 23 december 2010



Vanaf 1 januari 4 nieuwe programma’s

De radioprogrammering bij de Lokale Omroep Mill krijgt er vanaf 1 januari weer een aantal uitzendingen bij. Hierbij gaat het om informatieve, humoristische en uiterst muzikale programma’s. Het gaat om Frank op vrijdag, Weekend-cocktail, Ziezo FM en Cabaretteketet.

Op zaterdag 1 januari start Ramon Linders met zijn Weekend-cocktail. Vanaf dan is hij iedere zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur te horen. In Weekend-cocktail veel uittips, leuke muziek en meer. Ziezo FM is de eerste 5 zaterdagen van januari te horen bij L.O.M. radio tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Het radioprogramma voor en over visueel gehandicapten wordt bij ruim 60 lokale omroepen in Nederland uitgezonden. Omdat Corné Kremers uit Mill het presenteert mag het uiteraard ook niet in de programmering van de L.O.M. ontbreken.

Frank op vrijdag is de naam van het nieuwe verzoekplatenprogramma bij de Lokale Omroep Mill. Vanaf 7 januari hoort u iedere vrijdag van 20.00 uur tot 22.00 uur Frank Peters op L.O.M. radio. Hij draait dan niet alleen verzoekjes maar ook een top 3, een Brabants kwartierke en brengt informatie. Jan Volleberg presenteert vanaf zaterdag 15 januari van 20.00 uur tot 21.00 uur Cabaretteketet. Een radioprogramma met cabaret in de breedste zin van het woord. Maar dat dit lachen gaat worden is een ding wat zeker is.

L.O.M. radio is te beluisteren in de vrije ether op FM 107.3, op de kabel op FM 87.5 en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl.