Kom in de meivakantie naar Schouwburg Cuijk He, wie zit er op de WC (Elodie Vreeburg)
Deel dit artikel ‹ Terug

Kom in de meivakantie naar Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: donderdag 25 april 2024


In de meivakantie zijn er twee jeugdvoorstellingen te zien in Schouwburg Cuijk. Dinsdagmiddag 30 april is voor kinderen van twee tot zes jaar ‘Hé, wie zit er op de wc?’ te zien, gebaseerd op het bekende prentenboek. Donderdagmiddag 2 mei is er voor kinderen van zes tot tien jaar ‘silent disco theater’. Kaarten voor beide voorstellingen zijn te bestellen op schouwburgcuijk.nl


Hé, wie zit er op de wc?

De prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten behoren tot de favoriete voorleesliteratuur van peuters en kleuters.

In deze supergrappige boeken neemt een jongetje je mee in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. Herkenbaarheid alom dus. 

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een voorstelling vol verrassingen en humor.


A.vontura Silent Disco Theater

Na een succesvol optreden tijdens de Housewarming van Huis van Cuijk is A.Vontura Silent Disco Theater terug met een nieuw verhaal. 

Arie Vontura laat kinderen op een speelse manier kennismaken met grote vraagstukken en neemt ze dit keer mee om de planeet een handje te helpen. Met het gi-ga groen team wordt het plastic monster verslagen. We planten bomen zodat je het bos weer kunt zien en leren hoe we, net als rupsjes, kunnen transformeren.


Kaarten voor beide voorstellingen kosten €5,50 en zijn te bestellen op schouwburgcuijk.nl