Totally Spice komt naar Schouwburg Cuijk Totally Spice - Fotograaf William Rutten
Deel dit artikel ‹ Terug

Totally Spice komt naar Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: woensdag 21 februari 2024


Na de spannende finale van The Tribute: Battle of the Bands op SBS6 kondigde finalist Totally Spice gelijk een theatertournee aan. Donderdag 30 mei staat de meidengroep, van wie twee leden uit het Land van Cuijk komen, in Schouwburg Cuijk. 

Totally Spice is het geesteskind van Sanne de Jong, afkomstig uit Sint Anthonis. Als toegewijde fan wil ze de muziek van de Spice Girls in leven houden. Dit doet ze samen met vier andere meiden, waaronder Veerle Verschuren die in Haps is opgegroeid. 

De groep is in 2013 opgericht. Er werden diverse audities gehouden om artiesten te vinden die niet alleen over muzikaal talent beschikten, maar ook bij de unieke persoonlijkheden van Scary, Baby, Sporty, Ginger en Posh Spice pasten. Na een lange zoektocht is dit gelukt, dichter bij the real thing kom je niet.

De afgelopen weken nam de groep deel aan het tv-programma The Tribute: Battle of Bands. Ze eindigde in de finale. 


Spice Girls

De Spice Girls domineerden de jaren ’90. Met hun debuut ‘Wannabe’ scoorde de band een wereldwijde nummer 1-hit. Gewapend met plateaulaarzen en een flinke dosis girlpower veroverde de Spice Girls de gehele wereld met vele internationale successen.

De Spice Girls zijn formeel nooit écht uit elkaar gegaan maar treden desondanks nog maar sporadisch op. Maar wil je nu toch een optreden van de best verkopende meidengroep ooit ervaren? Maak je dan geen zorgen: Totally Spice is hier met een missie om de iconische meidengroep uit de jaren 90 en hun boodschap van women empowerment te vieren.


Alle bekende nummers passeren de revue. Leef je uit en zing mee met o.a. ‘Stop’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Say You’ll Be There’, ‘Mama’ en natuurlijk ‘Wannabe’!

Totally Spice is donderdag 30 mei te zien in Schouwburg Cuijk. De kaartverkoop is gestart op schouwburgcuijk.nl