Oranjefeest in Mill met o.a. Zitvoetbal- en Curling Oranjefeest in Mill met o.a. Zitvoetbal- en Curling
Deel dit artikel ‹ Terug

Oranjefeest in Mill met o.a. Zitvoetbal- en Curling

Geplaatst op: maandag 29 januari 2024


Op vrijdagavond 26 en zaterdag 27 april (Koningsdag) worden in het Aldendrielpark in Mill de Oranjefeesten gehouden. Aan veel programma onderdelen wordt nog gewerkt, dus check regelmatig de site www.oranjefeestmill.nl om niets te missen. Maar centraal tijdens deze Oranjefeesten staat Sport, Spel en Entertainment voor echt iedereen!


Koningsdag

Want wat dacht je van de terugkeer van een zitvoetbaltoernooi op Koningsdag. Wie herinnerd zich niet het zitvoetbaltoernooi in de Concertzaal in de kerstvakanties. Wel nu, dit gaan we tijdens Koningsdag nieuw leven inblazen. Binnenkort maken we bekend hoe je jezelf aan kunt melden als deelnemer en als deelnemend team. 

Tijdens deze Koningsdag maken verder ook de activiteiten van Stichting Kinderfeesten Mill, sportactiviteiten in het kader van 40 jaar Fitland Mill, muziek, horeca en nog veel meer deel uit van het programma.


Koningsnacht

Op vrijdagavond 26 april start het Oranjefeest in Mill met een winters-tintje. Die avond kan iedereen namelijk deelnemen aan Curling. Dit alles zal omlijst worden met de juiste muziek, hapjes, drankjes en sfeer. Kortom, reserveer ook deze avond in je agenda! 

Zowel het programma op vrijdagavond 26 als op Koningsdag 27 april 2024 zal plaats gaan vinden in een tent, dus bij alle weersomstandigheden zal dit Oranjefeest in Mill doorgaan.


Hulp

Stichting Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill, Stichting Aldendrielpark en Stichting Kinderfeesten Mill vormen de basis van de Oranjefeesten 2024 in Mill. Maar dit alles kan alleen doorgaan bij voldoende hulp door vrijwilligers en sponsoren. Heb jij dus zin en tijd te helpen bij opbouwen, uitvoering (horeca, toezicht, begeleiding etc.) gedurende de Oranjefeesten en of het weer opruimen en schoonmaken van het Aldendrielpark? Laat het ons weten. We kunnen bij alle werkzaamheden hulp gebruiken. Ook als je ons wilt helpen met materiaal, diensten, producten of financieel wilt ondersteunen, horen of lezen we graag van je.

Meer weten of helpen? Neem contact op met Corné via:

Tel/app: 06 10 838 612

Mail: info@oranjefeestmill.nl