Lindefeesten 2024 – start voorverkoop Lindefeesten 2024 – start voorverkoop
Deel dit artikel ‹ Terug

Lindefeesten 2024 – start voorverkoop

Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2024


Na de succesvolle editie van 2023 is de organisatie alweer drukdoende met de editie van 2024. Het programma staat alweer in de steigers.


Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 29 maart 2024: 90’s Party met oa Paul Elstak
  • Zaterdag 30 Maart 2024: PROOST!
  • Vrijdag 5 April 2024: Q-Music the Party – 4 uur fout 
  • Zaterdag 6 April 2024: Baby Blue

De organisatie is enorm trots dat ze er weer een mooi programma hebben kunnen samenstellen. 


Na een aantal jaren van afwezigheid is de 90’s party weer terug van weggeweest. Met een prachtig programma: 


DJ Maus 

Inmiddels is Maus echt een allround-dj pur sang, al vele jaren actief in binnen- en buitenland.

Als kroon op zijn werk heeft Maus afgelopen Olympische Winterspelen als huis-dj in het Holland Heineken House in Zuid-Korea mogen draaien. Tevens zijn de Vrienden Van Amstel Live erbij gekomen als vaste prik in januari.


Fabulous 90’s DJ team 

Deze energieke en fabuleuze act neemt je mee terug in de tijd naar de 90’s sferen.

7th Sunday, Dutch Valley, Zwarte Cross, Q Music foute party, Festyland zijn allemaal festivals en feesten waar het team heeft gestaan. En dit jaar dus ook op de Lindefeesten.


Paul Elstak

Deze artiest behoeft eigenlijk geen introductie. De ongekroonde koning van de happy hardcore.

Bekend van hits als: Rainbow in the sky, Luv U More, The Promised land, en later natuurlijk ook met de titelsong van de fim New Kids Turbo.  Al met al een waardige afsluiten van de 90’s Party.


Op Paaszaterdag, bijna als vanouds, PROOST!

Paaszaterdag 30 maart weer in de vakkundige handen van de band Proost! Proost zal voor de 5e keer de spreekwoordelijke pannen van het dak spelen in de feesttent. Mooi is dat PROOST! afgelopen november hun 10 jarig bestaan vierde. Deze 6-koppige band is bijzonder muzikaal en ze zorgen voor 100% feest in de tent. Alle soorten muziek zullen deze avond voorbijkomen. Top 40, Classics, Rock, Pop, Dance en Nederlandstalige nummers worden in een perfect mix geserveerd. En dat alles in de sfeer van de één grote stamkroeg. In een onnavolgbare show met de grootste hits, en niet te vergeten een explosie aan Special Effects wordt je kéér op kéér verrast!


Q-Music the Party – 4 uur fout

Na het succes van de vorig jaar is heeft de organisatie wederom Q-Music the Party naar Sambeek weten te halen. Op vrijdag 5 April Q-Music the Party - 4 uur fout weer een ware publiekstrekker, Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin de belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! Dit mag je zeker niet missen.


Het slotstuk: Baby Blue

Als afsluiter van de Editie van 2024 heeft de organisatie de band Baby Blue weten te strikken. Vriendschap en muziek: daar draait het om bij de vijf mannen van Baby Blue. Sinds hun oprichting in 2013 heeft Baby Blue in een razend tempo het live-circuit veroverd met hun diverse en spetterende shows bestaande uit rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop hier en daar. Met een vrachtwagen vol hits bezorgt Baby Blue je spierpijn van het dansen en een schorre keel van het meezingen. Geen backing tracks of poespas voor deze band: live = live. Een retestrakke in-your-face show met de meest gave special effects, donderende drums en scheurende gitaren. Baby Blue grijpt je bij de keel en laat je pas los wanneer het verrukkelijke drumgeweld je laat schreeuwen van vreugde. Geloof je me niet? Kom deze larger-than-life show zelf aanschouwen. 


De editie van 2024 belooft weer heel veel moois. Deze avonden wil je niet missen!! De voorverkoop start op Vrijdag 12 januari 2024 om 12.00 uur via www.lindefeesten.nl 


Zorg dat je er bij bent.