Deel dit artikel ‹ Terug

Vacature Prinsenpaar 2016-2017 ingevuld

Geplaatst op: woensdag 5 oktober 2016


Naar het zich laat aanzien is de vacature voor het nieuwe Prinsenpaar van Ut Gèrmelaand inmiddels ingevuld. Het is de bedoeling dat de identiteit van dit paar tot 12 November geheim blijft.

Alhoewel…..er is in UtGèrmelaand een groepje actievelingen bezig onder de naam speurders@germelSPEURDERS@GERMELAAND. Zij gaan er alles aan doen om achter de identiteit van ons nieuwe Prinsenpaar te komen.

Dus een oproep van de speurders aan alle inwoners van ut Gèrmelaand en omgeving, die denken iets te weten over het nieuwePrinsenpaar. Graag alle tips en weetjes, doorgeven via Facebook of mail naar: speurders@germelaand.nl.

Vergeet niet straks naar de uitzendingen van de Lokale Omroep te luisteren, want tijdens de uitzendingen is het ook nog mogelijk om eventuele tips aan de speurders door te geven.

Deze week nog zullen de speurders@gèrmelaand een eerste poll online zetten. Deze kan je vinden op www.germelaand.nl of volg ons op Facebook.

Stichting Carnaval Mill wenst de speurders in ieder geval heel veel succes met de voorbereidingen, en vooral ook heel veel lol en plezier toe.