Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw boerenbruidspaar en jongkerpaar verschenen in Mill

Geplaatst op: maandag 23 november 2015


Zaterdagavond 21 november werd in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill de prinsenreceptie gehouden. Iedereen kon hier prins Jan en prinses Kristel (Beelen – Hendriks) feliciteren met hun uitverkiezing als nieuwe carnavalshoogheden voor het seizoen 2015 – 2016. Maar na hun receptie liep de spanning snel op. Op het programma stond namelijk ook de verschijning van het nieuwe boerenbruidspaar en jongkerpaar van ’t Gèrmelaand.

Boerenbruidspaar
Als eerste werd het nieuwe boerenbruidspaar Ties en Anna bekend gemaakt. Dit zijn Bas en Christel van Lith. Zij worden op carnavalsmaandag 8 februari 2016 in de onecht verbonden. Later leest u hier meer over in de diverse media en op www.germelaand.nl

Jongkerpaar
Na een korte pauze verscheen het nieuwe jongkerpaar. Dit jaar zijn dat Fieke Weren en Iris van Gemert. De taak van deze jongkvrouwe is om jongeren nog actiever bij het Millse carnaval te betrekken. Gezien het enthousiasme waarmee zij ontvangen werden door het publiek zal dit zeker gaan lukken.

Nadat ook afgelopen vrijdag jeugdprinses Dania en narrin Britt van de Foekepot bekend zijn geworden als jeugdheersers, zijn alle belangrijke carnavalsfiguren bekend in ’t Gèrmelaand. Carnaval in Mill kan dus beginnen. Bekijk voor de agenda van alle carnavalsactiviteiten www.germelaand.nl en volg ’t Germelaand op Twitter en Facebook.