Deel dit artikel ‹ Terug

Volop carnaval en feest bij d’n Bens in Langenboom

Geplaatst op: maandag 9 februari 2015


Bij café d’n Bens aan de Dominicanenstraat in Langenboom kan jong en oud zich weer prima vermaken gedurende de komende carnavalsdagen. Naast DJ’s en live muziek zijn er ook speciale activiteiten voor kinderen en staat er op carnavalsdinsdag de boerenbruiloft op het programma.

Het start er allemaal op zaterdagavond 14 februari met de beruchte verkleedwedstrijd. De muzikale omlijsting deze avond is in handen van DJ Roy Mennings. Op carnavalszondag barst er om 16.00 uur het kindercarnaval los. En uiteraard zijn hier naast kinderen van alle leeftijden ook hun ouders en verzorgers welkom om mee te hossen, springen en feesten.
De grote carnavalsoptocht trekt op maandagmiddag weer door de Langenboomse straten. Na deze optocht is bij d’n Bens de prijsuitreiking en zal Manilla er zorgen voor de juiste feestmuziek. Op de laatste dag van carnaval wordt de boerenbruiloft gehouden en zal DJ Ali tot het uiterste gaan om carnaval 2015 op een feestelijke en fantastische manier af te sluiten.

Henrita en John Bens wensen u samen met alle medewerkers een super carnaval 2015! Kijk voor deze en alle andere activiteiten en mogelijkheden bij café d’n Bens ook op www.langenbom.nl