Deel dit artikel ‹ Terug

Anita en Nick nieuw prinsenpaar op Regionale pronkzitting in Mill

Geplaatst op: maandag 9 februari 2015


Vrijdagavond 6 februari was het in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill weer één groot feest. Toen organiseerde namelijk Stichting Carnaval Mill weer de Regionale pronkzitting. Een avond vol optredens voor en door mensen met een verstandelijke beperking. De avond begon om 19.30 uur en zoals gebruikelijk was het direct feest en barste het van het talent op het podium. Dit alles mede door de prima muzikale omlijsting van Toeternietoe, orkest Ilse en René en de presentatoren K (kapper Rob) & K (Kok Jeroen).

Maar voor dat er acts op het podium te zien waren verscheen er eerst een speciaal eigen prinsenpaar uit de doelgroep. Elk jaar opnieuw is het weer spannend voor het publiek wie er die avond als prins en prinses tevoorschijn zal komen. Dit keer een speciaal stel, want zus en broer Anita en Nick Botden uit Boxmeer werden onder luid applaus verwelkomd als nieuw prinsenpaar. Samen met prins Jack en prinses Marieke van het Millse Gèrmelaand zorgden zij ervoor dat ook deze 36e editie van de Regionale zitting als een zeer geslaagd feest de boeken in kan.

Meer weten over carnaval in Mill? Zie www.germelaand.nl, volg ’t Gèrmelaand op Twitter of like de Facebookpagina. Daar is ook meer te vinden over alle activiteiten die dit carnavals seizoen al op het programma stonden en die de komende tijd nog plaats gaan vinden.