Deel dit artikel ‹ Terug

Volop carnaval bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: maandag 2 februari 2015


Ook via de Lokale Omroep Mill kunt u op radio en TV carnaval in de gemeente Mill en Sint Hubert optimaal beleven. Via radio-uitzendingen waren er al interviews te horen met o.a. prinsen- en boerenparen. Ook op de TV-krant van de L.O.M. kon u al veel horen en zien van alle carnavalsactiviteiten bij de Bokken, Gèrme, Klotstekers en Vèrkuskoppe.

Prinsentreffen
Maar ook staan er nog een aantal speciale Tv-uitzendingen op het programma.
Bekijk o.a. het Prinsentreffen 2015 wat in Grandcafé ’t Lagerhuis werd gehouden.
Op TV is dit nog te zien:
Deel 1 woensdag 4 februari 20.00 uur en 22.00 uur
Deel 2 donderdag 5 februari 20.00 uur en 22.00 uur

Verschijningen
Zondag 8 februari start om 20.00 uur een Tv-uitzending met daarin de verschijningen van o.a. prinsen- en boerenparen. Ook zijn er interviews te zien met zowel de grote als jeugdheersers. Deze uitzending gaat tot en met maandagavond 9 februari 19.00 uur roulerend door. Deze zal op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 februari tussen 18.00 uur en 19.00 uur herhaald worden.

Pronkzittingen
Alsof dit alles nog niet genoeg is, zal de L.O.M. in de week voor carnaval ook samenvattingen uitzenden van de pronkzittingen. Deze zijn op maandag 9, dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 februari te zien tussen 19.00 uur en 23.00 uur. Elke dag in een andere volgorde.

Sleuteloverdrachten
Vrijdagavond 13 februari is om 18.00 uur de sleuteloverdracht aan de jeugdprinsen en jeugdprinsessen ook live te zien bij de L.O.M. De dag daarna zal vanaf 20.15 uur ook de sleuteloverdracht aan de grote dors(t)lustige hoogheden live worden uitgezonden.

De Tv-uitzendingen van de Lokale Omroep Mill zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeente Mill en Sint Hubert. Maar ook in de  gemeente Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Sint Anthonis, Uden en Veghel zijn deze te bekijken. Analoog is de L.O.M. ook te ontvangen in de gemeente Mill via Ziggo kanaal 22. Via www.lokaleomroepmill.nl kunt u kiezen voor de rubriek uitzending gemist. Daardoor zijn de Tv-uitzendingen ook wereldwijd te zien.