Deel dit artikel ‹ Terug

Carnavalsprogramma van 't Lagerhuis Mill 2015

Geplaatst op: maandag 2 februari 2015


Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill heeft ook deze carnaval maar liefst 6 dagen onafgebroken activiteiten. Dit variërend van buutavonden tot Millse artiesten en van een boerenbruiloft met live muziek tot Q-music met hun meer dan swingende party. Hierdoor biedt ’t Lagerhuis ook tijdens carnaval 2015 weer een programma met entertainment voor groot en klein.

Het start allemaal op donderdag 12 en vrijdag 13 februari met 2 buutavonden. Bij ’t Lagerhuis kunt u informeren naar de beschikbaarheid van kaartjes. Dat kan via tel. 0485 - 470 737. Het worden 2 meer dan humoristische avonden. Dat kan ook niet anders, want er zijn weer diverse kampioenen te horen en zien. Want wat dacht u van de tonpraters Berry Knapen, Andy Marcelissen, Jan Strik, Kitty Goverde, Frans Bevers, Ad Vermeulen en Hans Verbaarschot. De showavonden starten op donderdag 12 en vrijdag 13 februari om 20.00 uur, de zaal is dan al om 18.30 uur open.

Op carnavalszaterdagavond 14 februari 2015 staat Q-music in ‘t Lagerhuis. Deze avond gaan de deuren om 21.00 uur open en brengt Q-music in area 1 The Party met het foute uur. In area 2 is DJ Stiek te vinden met hardstyle. Het is een 16 plus party en kaartjes kosten in de voorverkoop 7,50 euro. Aan de deur die zaterdagavond, mits beschikbaar 10,00 euro.

Carnavalszondag 15 februari is het ook weer volop feest in ’t Lagerhuis. Dan staat er o.a. de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht op het programma en dat omlijst met volop feestmuziek door de huis DJ Stephan. Toegang is uiteraard helemaal gratis.

Op maandag 16 februari zal de boerenbruiloft in ’t Lagerhuis gehouden worden. Vanaf 12.00 uur starten daar de activiteiten zoals trouwerij, boerenbal met live de band Kennèh en om 18.00 uur een boerenbuffet. Om 17.30 uur start er een kindershow met Knarf en Koo en vanaf 20.00 uur is er de fameuze Millse artiestenavond. Ook die avond is Kennèh er te horen. Tevens is ’t Lagerhuis de hele dag dweilhalte en is de toegang gratis.

De laatste dag van carnaval 2015 knalt ’t Lagerhuis er nog eens stevig tegen. Dan is er om 17.00 uur voor alle kinderen de Grote meneer Pomshow. Vanaf 20.00 uur zal coverband Random er carnaval officieel af gaan sluiten. Ook deze dinsdag is ’t Lagerhuis weer gratis toegankelijk.

Patrick, Stephan en Hanneke Weren wensen u samen met alle medewerkers mooie en zeer gezellige carnavalsdagen! www.lagerhuismill.nl