Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileum 55 jaar CV Het Paddenriek

Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014


Zaterdag 20 december:
- Vanaf 10:30 uur tot circa 16:00 met circus Tadaa voor de kinderen van de basisschool. Uniek aan deze circusdag is dat alle kinderen aan het einde van de dag optreden. De opzet van deze circusdag is als volgt: ‘s Morgens maken alle leerlingen in groepjes kennis met meerdere circustechnieken. ‘s Middags kiest iedereen een favoriet onderdeel, maakt een circusact en wordt verkleed en geschminkt. De dag wordt feestelijk afgesloten met een zelfgemaakte voorstelling. Waarbij iedereen verkleed en geschminkt is, zowel publiek als artiest. Alle leerlingen treden dus op voor het hooggeëerd publiek. En daarin is circus Tadaa uniek!

- Vanaf 21:00 uur is er een optreden van de band Beethoven, opgericht in 1998. Beethoven is al jaren de topformatie van Nederland en daarbuiten. Een ongeevenaarde totaalervaring van muziek en show, met een geweldige volledig witte podiumopstelling die je bij geen andere coverband zult vinden. Uniek voor Beethoven is het gebruik van eigen films op de LED wall en het gebruik van video mapping. Een technologie waarbij de band in een 3D-landschap komt te staan en zo één wordt met de achtergrond. Het is een zeer creatief en technisch proces, waar Beethoven vol overgave mee bezig is om zo echt een unieke eigen show neer te zetten die de muziek optimaal ondersteunt. Dit alles behoort tot de vaste showelementen van Beethoven, waardoor ze ook in 2014 nog steeds trendsetter zijn in op dit vakgebied! Met de repertoirekeuze wil Beethoven een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het repertoire ter plekke wordt aangepast aan het publiek en de sfeer van het feest.

Zondag 21 december:
- Vanaf 10:00 uur start de brunch met medewerking van Orkest Double. "Orkest Double" bestaat uit 2 muzikanten, die al heel hun leven bezig zijn met muziek. Orkest Double is een veelzijdige band die met recht allround mag worden genoemd. Gerard en Bart weten door hun jarenlange ervaring, vakmanschap en hun eindeloze repertoire, ieder optreden te doen slagen. Beide heren zullen tijdens het spelen hun stem laten horen. Gerard speelt op de toetsen en Bart laat zich horen op gitaar en trompet.

- Vanaf 13:00 uur begint de prinsenreceptie voor geheel Wanroij, de gehele Wanroijse gemeenschap heeft de gelegenheid om de Prins, Prinses, Jeugdprins en Jeugdprinses en hun gevolg te feliciteren, aansluitend is er vanaf 15:00 uur een (reünie) receptie voor diverse carnavalsverenigingen, waar iedereen van harte welkom is.

Dit alles in de verwarmde feesttent op het terrein van de Boerenbond te Wanroij.