Wie wint de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020? Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Wie wint de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020?

Geplaatst op: dinsdag 27 oktober 2020


Kandidaten aanmelden nog tot 1 november voor Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020
Op vrijdag 20 november 2020 is het de derde vrijdag van november en dus de Dag van de Ondernemer. Een initiatief van MKB-Nederland. In onze gemeente maken we op die dag de winnaar van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert bekend. Deze verkiezing is een initiatief van De Neije Krant – inmill.nl en de gemeente Mill en Sint Hubert en wordt ondersteund door de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, het Ondernemers Collectief Mill, de Horecavereniging Mill en Sint Hubert en het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill.

Dag van de Ondernemer
Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020
Tot 1 november 2020 kunt u uw favoriete ondernemer of onderneming uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord aanmelden. Uiteraard kan het hierbij ook gaan om een ondernemer die wel woonachtig is in de gemeente Mill en Sint Hubert, maar elders een bedrijfsvestiging heeft. Ook maakt het niet uit in wat voor branche de ondernemer of onderneming werkzaam is en of er medewerkers in dienst zijn of dat men als ZZp’er actief is. Voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020 gaat het om zaken als klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift. Maar in deze bijzondere coronatijd kan uiteraard ook de creativiteit van ondernemers meespelen in de keuze van uw kandidaat of kandidaten.

Aanmelden
Wie is uw favoriete ondernemer of onderneming? Stuur de naam van deze ondernemer of onderneming inclusief uw motivatie voor het nomineren van deze ondernemer(s) naar redactie@deneijekrant.nl. Per post kan dit naar De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.
Aanmelden kan tot 1 november 2020.