Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Daniel Zoomer Auto Import

Geplaatst op: donderdag 16 februari 2017


Kent u DZ Auto Import al?
Daniel Zoomer was vanaf zijn 18e actief betrokken in de autowereld en besloot in 2016 zelf de sprong te wagen en een eigen bedrijf te beginnen. Hij is gespecialiseerd in het importeren van jong gebruikte auto's. Daniel Zoomer is er voor u om de import van uw droomauto van A tot Z af te handelen. De auto's die DZ aanbiedt vallen onder de fabrieksgarantie, zijn absoluut schadevrij en zijn uitsluitend afkomstig van merkdealers.

Opstartfase
Ik voel dat ik de juiste keuze heb gemaakt door voor mezelf te beginnen. Ondernemen vind ik op alle fronten erg leuk. Ik moet nog wel hard werken aan mijn naamsbekendheid in de regio, maar ik begin nu wel al langzaam te merken dat DZ Auto Import steeds meer gevonden wordt door klanten.
De eerste auto's zijn verkocht en afgeleverd in 2017. Ik verwacht in 2017 te kunnen groeien naar een volwaardig importbedrijf dat goed aangeschreven staat in de regio. Daar maak ik me sterk voor.

Verwachtingspatroon
Ik ben in oktober 2016 met DZ Auto Import begonnen en in deze branche gaat het vooral om vertrouwen in een bedrijf en dat moet je natuurlijk opbouwen. Ik zie wel dat we goed bekeken worden via de verschillende Social Media platforms. We zijn dus opgevallen en ik denk dat we ook worden vergeleken met andere bedrijven. Het is aan mij om deze potentiële klanten te overtuigen van mijn expertise. Klanten die een auto importeren geven daar natuurlijk best wat geld aan uit, dat doen ze logischerwijs alleen bij een betrouwbaar bedrijf.
Vertrouwen moet je verdienen en opbouwen dus ik had geen hoge verwachtingen van mijn startperiode. Ik ben erg dankbaar voor de mensen die in mijn opstartfase het vertrouwen in mij hebben gehad en zal er alles aan doen om dit te blijven verdienen.

Importpakketten
Ik heb gemerkt dat mensen regelmatig zelf de juiste auto hebben gevonden, maar vervolgens niet weten hoe ze die nou naar Nederland moeten halen. Daarvoor heb ik een import-pakket samengesteld, daarmee kan DZ Auto Import deze zorgen volledig uit handen nemen en alles in goede banen leiden.
Meer weten over de importpakketten?
www.dzautoimport.nl/importpakketten

Toekomstdromen

Mijn eerste droom is al uitgekomen; het hebben van een eigen autobedrijf.
Mijn tweede droom is dat mijn bedrijf hét adres wordt voor jong gebruikte geïmporteerde auto 's in de wijde regio.

Meer weten over DZ Auto Import?
www.dzautoimport.nl

DZ Auto Import; maakt dromen waar