Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Ontdek de nieuwe website van Vrienden van het Maasziekenhuis

Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017


Het is u waarschijnlijk niet ontgaan. De website van de Vrienden van het Maasziekenhuis heeft een gedaanteverwisseling ondergaan. Onze bedoeling is dat u aantrekkelijke en nuttige informatie snel weet te vinden. Een aantal belangrijke onderdelen van de nieuwe website introduceren we hier voor u.

De nieuwe website is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen het communicatieteam van de stichting en internet- en communicatiebedrijf Cybox uit Boxmeer. Het eerste dat opvalt is dat het webadres is veranderd van het nogal lange www.vriendenvanhetmaasziekenhuis.nl in www.vvhm.nl. Veel eenvoudiger en daardoor sneller naar toe te navigeren. Overigens, óók via het oude webadres komt u nog steeds op de website van de stichting.

Interessante interviews en columns
We trappen op de vernieuwde website af met een interview met een van onze (zilveren) ambassadeurs van het eerste uur, Wiljan Laarakkers, mede-eigenaar van het gelijknamige sloopbedrijf uit Sambeek. De komende periode zullen we vaker dergelijke interessante interviews op de site plaatsen.

Eenvoudig doneren
Harrie van Boekel, penningmeester van Vrienden van het Maasziekenhuis: “Als vanouds kunt u eenvoudig doneren aan de stichting via de website. Op de pagina ‘Projecten’ ziet u een actueel overzicht van de initiatieven waarvoor wij ons op dit moment inzetten. Als u op een project klikt, vindt u extra informatie over dat project én kunt u zien welk deel van het benodigde bedrag al binnen is. Vanuit hier kunt u ook naar de veilige betaalmodule (Ideal). Dit alles voor een nog leefbaarder, aangenamer, sfeervoller, en aantrekkelijker Maasziekenhuis.“

Verbeteringen
Joris Claassen van Team Cybox: “Wij hebben graag en hard meegewerkt aan het mooie initiatief Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. De vorige website was simpelweg sinds 2012 uit zijn jasje gegroeid vanwege de succesvolle projecten die de Stichting de afgelopen jaren heeft weten te realiseren. De vernieuwde site is voor de medewerkers van de Stichting gebruiksvriendelijker gemaakt waardoor de bezoekers een site zullen treffen die lekker actueel is op het gebied van nieuws, blogs en interviews. Verder is de site geoptimaliseerd op gebied van interactie, heeft een logische navigatie en het veilig online doneren is sterk (ook mobiel) verbeterd. Resultaat is een overzichtelijke site, ook op je telefoon en/of tablet. We hopen dat de site snel gevuld gaat worden met nog veel meer successen!”

Verbetertip?
We hopen dat u een aangename tijd hebt op onze website. Als dat niet zo is, laat ons uw verbetertip weten! Dat stellen we zeer op prijs. Dat kan gemakkelijk door uw opmerkingen hier in te vullen en te versturen. Alvast hartelijk dank en veel kijk- en klikplezier! 
www.vvhm.nl