Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Kapsalon It's More Hairstyling, knipt voor Linda.foundation

Geplaatst op: donderdag 10 november 2016


LINDA.foundation is opgezet door Linda de Mol en helpt gezinnen die in armoede leven. In Nederland zullen er zo'n 3000 gezinnen zijn die rond de feestdagen een mooi pakket krijgen met diverse bonnen er in. Bijvoorbeeld bonnen van de Hema, Albert Heijn, Intertoys en C&A. Dit jaar zit voor het eerst een kappersbon in het pakket.

Helaas zijn er in Nederland steeds meer gezinnen die niet meer kunnen rondkomen. Een op de negen kinderen groeit op in armoede. De financiële nood is zo hoog dat zij aangewezen zijn op de Voedselbank en bijzondere bijstand. Voor cadeautjes, een nieuwe fiets of winterjas is simpelweg geen geld, laat staan voor een bezoek aan de kapper.

Bij Kapsalon It’s more hairstyling, zijn ze erg enthousiast over het feit dat zij ook mogen knippen voor Linda.foundation. 'Wij vinden knippen en stylen natuurlijk elke dag een feestje! Maar om met de feestdagen dit te mogen doen voor mensen die anders niet zouden kunnen gaan, maakt het wel extra bijzonder. Tuurlijk zeggen wij ook wel eens gekscherend; als je haar maar goed zit. Er zijn wel belangrijkere dingen uiteraard, maar het is zeker wel een mooi cadeau. wWnt het doet wel iets met je als je er weer op je best uitziet.  Wij zijn blij dat we kunnen bijdragen hierin!'

Kappersbranche is jarig
Aanleiding voor deze gulle gift is de verjaardag van de Nederlandse kappersbranche: branchevereniging ANKO bestaat maar liefst 125 jaar. Zij geloven net als de Linda.foundation in het feit dat geven nóg leuker is dan krijgen. Daarom knippen de aangesloten, enkel professionele kappers van de ANKO kosteloos voor dit goede doel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick Verhaegh
It’s more hairstyling, Koorstraat 63
Boxmeer 0485-520567
www.itsmorehairstyling.nl