Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

It's More Hairstyling, doet naam eer aan

Geplaatst op: donderdag 29 september 2016


Het is een maand geleden dat op 30 augustus It’s More Hairstyling opende aan de koorstraat 63. Een kapsalon waar je meer mag én kan verwachten als de standaard kapsalon. Boxmeer is een prachtige kapsalon rijker. Naast Kapsalon Gijsbers en van dezelfde ervaren, enthousiaste kappers Patrick en Linda, is It’s More onlangs geopend. Met, zoals de naam al doet vermoeden, net dat beetje meer.

Bij It’s More staat aandacht, kwaliteit en rust centraal.

De een ziet het kappersbezoek als een noodzakelijk kwaad en de ander als een momentje voor jezelf. Het ervaren en enthousiaste team van It's more verzekerd dat iedereen in de salon tevreden en relaxed naar buiten wandelt. 'Daar zorgen wij wel voor! Hoe? Door onder andere geen telefoon in de salon te hebben die men afleid, te werken met een klein team, ruime zitplaatsen met een privélade waar jij jouw spullen veilig kunt opbergen, de mogelijkheid om jouw telefoon op te laden en allerlei verwenmomentjes in te plannen in jouw bezoek.'

Topstylistes
Bij It's More ben je verzekerd van een topstyliste met ruime ervaring. Wil je een stijlvolle chique look, nieuwste kleuring, een trendy snit of een natuurlijk vallende haarstijl? Het ervaren team staat vol enthousiasme klaar om hun expertise en creativiteit te delen. Ze luisteren naar jouw wensen en geven vervolgens een goed advies. Want een goed kapsel, geeft jou die look die je gehele uitstraling kan versterken. Bij It’s More werken ze bovendien met de beste en meest innovatieve producten van nu.

Verwennerijtjes
Bij jouw stoel staat een kaartje met warme en koude drankjes waar je uit kunt kiezen. Bij de Latte krijg je bijvoorbeeld een heerlijk chocolaatje geserveerd en bij een glas wijn lekkere nootjes. Haren wassen gaat altijd gepaard met een heerlijke hoofdmassage, waarbij aandacht wordt besteed aan een goede bloedsomloop en de juiste energiestroom. Ook de verzorgende haarproducten zijn een vanzelfsprekendheid bij It’s More. De kosten staan duidelijk in prijsmenu's aangegeven, hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Elk verwennerijtje zit gewoon bij de prijs in. Laat jezelf eens heerlijk in de watten leggen en wandel uitgerust en met een nieuwe look, die bij je past, de deur uit!
Nieuwsgierig geworden?

Mooi! Je kunt 24 uur per dag online een afspraak maken. Binnen enkele minuten krijgt men een bevestiging via sms, maar bellen of binnenwandelen kan ook.

It’s More Hairstyling,
Koorstraat 63 Boxmeer.
www.itsmorehairstyling.nl
Tel 0485-520567