Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nieuw concept: Meerstoel met..

Geplaatst op: maandag 22 augustus 2016


Goed nieuws voor alle voedselliefhebbers! De Meerstoel (Sambeek) nodigt voor één avond lokale, jonge foodies, foodbloggers, fooddesigners en voedselfanaten uit om voor een kleine groep mensen te komen koken.

 

De Meerstoel start dit najaar met een nieuw en smakelijk concept genaamd Meerstoel met..

Voor het vaste bedrag van € 28,50 krijgt u een avond vol lekker eten. Dit kan zowel een drie-gangen diner zijn of allemaal verschillende kleine gerechten. De gastchef krijgt complete vrijheid. Wel werkt hij of zij met één verplicht ingrediënt, namelijk de walnoten van de boom uit onze achtertuin. De rest van de avond is een grote verrassing!

Het eten, het drinken, het gezelschap en de locatie (bij het sluizencomplex te Sambeek)  zorgen voor een beleving op zich. Iedere gastchef is anders en kookt met andere ingrediënten. Zo zal er de ene avond vegetarisch of veganistisch gekookt worden, terwijl bij een andere gastchef vlees centraal zal staan. Maar één ding is zeker: iedere gastchef behandelt zijn of haar ingrediënten met grote zorg en liefde!

 

Krijgt u er ook honger van?

Save the date: vrijdag 7 oktober 2016 vind voor de allereerste keer Meerstoel met.. plaats!

 

Rond 20 september wordt de naam van de eerste gastchef bekend gemaakt! Ook laten wij dan weten wanneer de aanmelding start en hoe deze in z'n werk gaat. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte! Spannend hè.

www.meerstoel.nl/met