Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Droom jij van een winkel in Grave?

Geplaatst op: maandag 23 mei 2016


GRAVE – Droom jij van een winkel in Grave? The Young Talent Group biedt in samenwerking met Centrummanagement Grave dé kans om een pop-up shop te starten in de periode 18 juli tot en met 27 augustus. Plannen kunnen vanaf nu worden ingediend.

Er is bewust gekozen voor de vakantieperiode, omdat Grave één van de toeristische trekpleisters in het Land van Cuijk is. “Ieder jaar wandelen er in de zomer veel toeristen door het historische centrum van Grave. In de monumentale panden in de binnenstad zitten opmerkelijk veel kleinschalige en bijzondere speciaalzaken. Zij geven Grave een onderscheidend karakter als winkelstad. Daarom past een pop-up shop project hier ook zo goed”, vertelt Ellen Bloemen van The Young Talent Group.

The Young Talent Group heeft zich het doel gesteld om de regio aantrekkelijker te maken. Een levendig centrum draagt daar aan bij, volgens de ambitieuze talenten. Daarnaast wordt ook het ondernemerschap in de regio gestimuleerd. “Mét succes”, licht Bloemen toe. “Twee deelnemers aan ons vorige pop-up shop project – afgelopen decembermaand in Cuijk en Boxmeer – hebben uiteindelijk zelfs blijvend een winkel geopend.

Inschrijven?
Heb jij een geweldig idee voor een pop-up shop in Grave? Wil je zo je product bij een breder publiek onder de aandacht brengen? Of heb je een ander voorstel om één van de leegstaande panden in hartje centrum te vullen? En ben jij in de gelegenheid om van 18 juli tot en met 27 augustus een winkel te runnen? Zet je plan(nen) op papier en mail vóór 3 juni naar info@theyoungtalentgroup.nl onder vermelding van ‘pop-up shop Grave.