Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Geslaagd werkbezoek Erik Ronnes aan CONTOUR Accountants

Geplaatst op: maandag 18 april 2016


Tweede Kamerlid Erik Ronnes (CDA) heeft maandag 11 april een werkbezoek aan CONTOUR Accountants in Boxmeer gebracht. Onderwerp van het bezoek was financiële planning. Een plan waarmee een consument inzicht en overzicht krijgt over zijn persoonlijke financiële situatie.

Ronnes werd door Leon van Gorp - Gecertificeerd Financieel Planner bij CONTOUR – geïnformeerd over de toegevoegde waarde van een financiële planning voor consumenten. Burgers worden in toenemende mate zelf verantwoordelijk voor hun financiële toekomst. Van Gorp legt uit: “Het is belangrijk om in kaart te brengen wat de wensen en doelen voor de toekomst zijn. Met behulp van een totale financiële analyse worden risico’s in kaart gebracht én oplossingen aangedragen. Dit vergroot de kans op het halen van die doelen. Dat geeft duidelijkheid en rust.”

Ruud Polet – directeur Federatie Financiële Planners (FFP) – was ook aanwezig bij het werkbezoek en was zeer content over het door FFP-lid Leon van Gorp vormgegeven werkbezoek. Polet over financiële planning: “Iedereen heeft met bepaalde life events te maken, denk aan pensioen, overlijden en ondernemen. Een financieel plan geeft overzicht over deze life events en rust en rendement. Een financieel planner met het bovenwettelijke FFP-keurmerk onderscheidt zich door betrokkenheid, kwaliteit, en verbondenheid.”