Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Heropening lunchroom De Meerstoel.

Geplaatst op: woensdag 13 april 2016


Sambeek 13-04-2016

Moeder en dochter hebben hun krachten gebundeld en lunchroom De Meerstoel aan het sluizencomplex in Sambeek niet alleen een nieuw uiterlijk gegeven gegeven maar ook de menukaart geheel vernieuwd.

De Meerstoel op 'De Bult' bestaat al een kleine 25 jaar. Liesbeth is in 1991 begonnen met de verkoop van ijsjes. Al snel werd er een klein terrasje ingericht en een kopje koffie geserveerd. Ieder jaar kwam er een extra onderdeel bij. Zo groeide De Meerstoel uit tot een knusse lunchgelegenheid met 50 plekken op het terras en 20 binnen in de lunchroom.

“Het is een prachtige locatie met enorm veel mogelijkheden en potentie” laat (dochter) Janneke weten. Na haar studie aan de Design Academy in Eindhoven hebben de twee het interieur en de huisstijl van De Meerstoel in een nieuw jasje gestoken. Dit jaar was het tijd om ook de menukaart te vernieuwen.

“We werken veel samen met andere lokale ondernemers en gebruiken hun producten. Zo levert Bakkerij van den Bergh (Afferden) het brood, Boerderijwinkel De Maashoeve (Boxmeer) het vlees en zuivelboerderij de Rômkan (Overloon) het ijs.”

Het welbekende broodje gezond heeft plaats moeten maken voor wat bijzondere en verrassende varianten. Zowel het interieur van de lunchroom als de menukaart is een mooie samenstelling van kleurrijk en knus, vernieuwend en vertrouwd. De Meerstoel wil uiteraard haar trouwe klanten behouden, maar ook graag nieuwe mensen verwelkomen. Dit doen we door smakelijke lunches en hapjes te serveren op een unieke locatie aan de Maas.

Deze vernieuwing wordt gevierd met een feestelijke heropening in besloten kring. Ook is dit het startschot voor het nieuwe seizoen. Vanaf 17 april is De Meerstoel iedere dag geopend. In de maanden april en mei van 11 tot 17 uur. In de maanden juni, juli en augustus van 10 tot 18 uur.

Meer informatie en impressies vindt u op www.meerstoel.nl