Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg

Geplaatst op: maandag 25 januari 2016


CUIJK - Ebben Inspyrium is op zaterdag 24 en zondag 25 september hét decor voor een nieuw evenement in de regio: De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg. Met 80 exposanten, een proefplein, verrassende workshops en inspirerende lezingen belooft de beurs een ware belevenis te worden.

Olga Verweijen (De Gezondheidsbeurs) vertelt er meer over: “Gezond oud worden, willen we dat niet allemaal? Steeds meer mensen kiezen bewust voor een gezonde levensstijl. Ze letten daarbij niet alleen op hun voeding, maar ook op verzorging en ontspanning. Maar wat als het even tegen zit? Dan wil je ook weten wat er mogelijk is. Zo zijn mobiliteit en vitaliteit veelbesproken thema’s. We willen tenslotte optimaal van het leven genieten.”

80 exposanten
Ze vertelt verder: “De mogelijkheden op gezondheidsvlak zijn eindeloos; de doelgroep laat zich graag inspireren. Daarom organiseren wij op zaterdag 24 en zondag 25 september voor het eerst De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg. Wij willen de bezoekers een gezond dagje uit laten beleven. Er is dan ook van alles te doen op onze 3.000 m2 tellende natuurlijke beursvloer. Zo verwachten we zo’n tachtig exposanten, die de gezondheidssector in de breedste zin van het woord vertegenwoordigen. Denk hierbij aan o.a. voeding, ontspanning, wonen & leven en beauty & wellness. Er is kinderopvang aanwezig, zodat ouders in alle rust langs de stands kunnen lopen.”

Maar de beurs wordt een ware belevenis, dankzij unieke onderdelen. Olga geeft uitleg: “We hebben een proefplein waar iedereen kan genieten van regionale heerlijkheden. Daarnaast worden er in het gezondheidstheater verrassende workshops en inspirerende lezingen georganiseerd. Het programma wordt de aankomende tijd verder ingevuld. Via onze website en social media blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.”

Uniek dagje uit
De organisatie verwacht 2.500 bezoekers te mogen ontvangen. “Daarmee is De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg bij uitstek een geschikte plek voor ondernemers om hun naamsbekendheid te vergroten. Wij stimuleren de exposanten om op creatieve wijze invulling te geven aan hun aanwezigheid op de beurs, zodat het voor de bezoekers echt een uniek én gratis dagje uit wordt.”

Ga voor meer informatie over de beurs naar www.degezondheidsbeurs.nl.