Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Young Talent Group zoekt nieuw talent

Geplaatst op: donderdag 5 november 2015


BOXMEER – The Young Talent Group Land van Cuijk en Maasduinen is op zoek naar talenten uit de hele regio om de groep te versterken. Enthousiaste, gedreven jong professionals in de leeftijd van 25 tot 35 jaar kunnen zich via de website aanmelden. Op donderdag 3 december is er een informatiebijeenkomst in De Weijer te Boxmeer.

“The Young Talent Group bestaat uit een bonte verzameling jonge professionals uit het Land van Cuijk en Maasduinen. Van talenten uit het bedrijfsleven, starters op de arbeidsmarkt, studenten tot zelfstandig ondernemers; de club is echt heel divers. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn ambitieus en hebben een frisse blik op de regio. . Wij maken ons hard voor een betere woon-werk omgeving en een aantrekkelijker Land van Cuijk. Samen zetten we deze regio op de kaart.”

Het initiatief is vorig jaar in het leven geroepen door de ambassadeurs van De Weijer. Zij wilden iets doen. “Dan kun je het zoveelste netwerk starten, maar we waren opzoek naar iets nieuws”, aldus Peter-Paul Kissels. The Young Talent Group heeft het afgelopen jaar verschillende initiatieven ontplooid. Zo organiseren zij van 28 november tot en met 24 december een pop-up event in Cuijk en Boxmeer. Diverse organisaties - zoals de gemeenten in het Land van Cuijk, Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) en Rotary Cuijk - hebben zich de afgelopen tijd laten inspireren door deze energieke denktank.

Zelfontplooiing
Maar The Young Talent Group is meer, aldus Mijdam. “Zelfontplooiing en zelfontwikkeling zijn ook een grote gedeelde drijfveer van ons. Zo organiseren we kennissessies, waarbij ervaringsdeskundigen hun lessen met ons delen. Maar ook workshops en bedrijfsbezoeken staan op onze agenda. Daarnaast komen we regelmatig bij elkaar voor een gezellige vrijdagmiddagborrel; zo zijn er in het afgelopen jaar ook vele vriendschappen ontstaan.”

“Ben je tussen de 25 en 35 jaar? Kom je uit de gemeente Bergen, Boxmeer, Cuijk, Grave, Gennep, Mill en St. Hubert, Mook of Sint Anthonis? Dan zijn we op zoek naar jou! Een beeld krijgen van wat wij doen? Neem een kijkje op The Young Talent Group-Facebook pagina of volg ons op Twitter via @YTG_LVCM. Aanmelden kan via www.theyoungtalentgroup.nl of mail naar aanmelden@theyoungtalentgroup.nl. Wil je meer weten, bezoek dan onze informatieavond op donderdagavond 3 december in De Weijer te Boxmeer.”