Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Ebben Inspyirum in 2017 weer terrein voor Bedrijvig Beurs

Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015


Succesvolle Bedrijvig Beurs krijgt vervolg

Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg mag met 2400 bezoekers, 127 exposanten en 14 uiteenlopende bijeenkomsten een succes worden genoemd. Reden voor de organisatie om het evenement door te zetten. In 2017 vindt de derde editie wederom plaats in het Ebben Inpsyirium te Cuijk.

Event Manager Aik Ducaat (Team Bedrijvig) vertelt: “Wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs, waarbij de cohesie tussen de standhouders in het oog sprong. Stuk voor stuk lieten de ondernemers zien waar deze regio voor staat. Daarnaast bewees de synergie tussen ondernemers, overheid en onderwijs wederom zijn kracht. Dit resulteerde in mooie samenwerkingen.”

Nieuwe kansen
Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg betekent netwerken in een inspirerende omgeving. Niet alleen op de bruisende beursvloer, maar ook tijdens de bijeenkomsten van diverse netwerkclubs uit de regio. “In de prachtige ambiance van het Ebben Inspyrium zijn zo al veel nieuwe kansen gecreëerd.”

Want om kansen creëren draaide het allemaal tijdens deze Bedrijvig Beurs. Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen deed in dat kader onderzoek naar de kansen voor de regio. De uitkomst? Daar was directievoorzitter Peter Swinkels - tijdens de opening van de beurs op 23 september j.l. – duidelijk over. “Er moet meer worden samengewerkt.” Zo kan de bedrijvigheid in de regio ook in de toekomst gewaarborgd blijven.

Bedrijvig Beurs 2017
Welke kansen er in navolging van deze beurs worden gepakt, ontdekken we in 2017. Dan staat Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg weer op de agenda.