Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Young Talent Group organiseert groots pop-up event

Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015


Droom jij van je eigen winkel? The Young Talent Group Land van Cuijk en Maasduinen helpt graag bij het verwezenlijken van deze droom. In de periode van 28 november tot en met 24 december organiseert deze groep namelijk een groots pop-up event in Boxmeer en Cuijk.
 
‘De regio aantrekkelijker maken’ – dat is één van de doelen van de begin dit jaar opgerichte groep die bestaat uit ambitieuze talenten uit het Land van Cuijk en Maasduinen. Een levendig centrum draagt daar volgens hen aan bij. Daarom bundelen ze de krachten met centrumondernemers en eigenaren van leegstaande panden. Er wordt getracht om zoveel mogelijk leegstaande winkels te vullen met pop-up shops in de periode vanaf het weekend voor Sinterklaas tot Kerstavond. 
 
Levendige winkelcentra
Het initiatief wordt zowel in Boxmeer als Cuijk ontplooid. Op deze manier wil de groep laten zien dat het centrum van deze plaatsen bruist. Winkelen voor de feestdagen wordt zo een groot plezier. Dat is leuk voor het winkelend publiek, de huidige ondernemers en de pandeigenaren die hun panden goed zichtbaar kunnen maken bij een breed publiek. De pop-up shops zullen complementair zijn aan het bestaande winkelaanbod en kunnen eveneens opgevuld worden door het lokale verenigingsleven. 
 
Inschrijven
Het plan wordt op dit moment verder uitgerold, maar geïnteresseerden kunnen zich al aanmelden. Stuur een mail met korte uitleg over de invulling van de winkel naar info@theyoungtalentgroup.nl onder vermelding van pop-up shops. Een voorkeur voor Cuijk of Boxmeer? Geef dit dan ook aan. Deadline voor inschrijving: vrijdag 23 oktober.
 
Ga voor meer informatie over The Young Talent Group naar www.theyoungtalentgroup.nl