Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Feestelijke opening Zorgwinkel Respons op zaterdag 19 september

Geplaatst op: donderdag 10 september 2015


Op zaterdag 19 september vindt de officiële opening van Zorgwinkel Respons Medical plaats. Men is tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom. De winkel is gelegen aan de Bakelgeertstraat 84, 5831 CV in Boxmeer, is centraal gelegen en beschikt over gratis parkeerplaatsen. Uiteraard wordt gedurende de dag voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd. Het programma begint om 14.00 uur met een openingswoord van Burgemeester Van Soest waarna diverse activiteiten (gratis) van start zullen gaan:

 Huidtherapie Wijchen; zal op deze dag proefbehandelingen met de schimmelnagellaser geven. Huidtherapie Wijchen werkt op het gebied van onder andere Oedeemtherapie, laserontharing en huidverbetering.

Schmidt Medica; leverancier van elastische kousen en steunkousen, verwelkomt iedereen zaterdag 19 september met een gratis beenmeetdag. Tevens verwelkomen zij alle nieuwe klanten tot het einde van het jaar met een gratis aantrekhulp bij aankoop van therapeutische elastische kousen.

Proflebo; demonstreert op deze dag de Handylegs, de oplossing voor het zelfstandig aan- en uittrekken van uw steunkousen.

Vegro; werkt samen met Respons voor de gratis uitleen van hulpmiddelen via de Zorgverzekeringswet maar ook voor het verhuren en verkopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness producten.

• Schaar&Naald; maakt modieuze kleding voor mindervaliden, verricht her- en verstelwerk en maakt leuke persoonlijke kraam- en gelegenheidskadootjes.

 Respons Medical; in drie maanden tijd heeft Respons Medical de voormalige huisartsenpraktijk omgetoverd tot een prachtige Zorg- en Veiligheidswinkel.

In het kader van omdenken wordt een ballonnenwedstrijd, met een leuke prijs, voor senioren georganiseerd en de eerste 100 bezoekers krijgen een gratis goodiebag met leuke inhoud!

De winkel is geopend op maandag van 13.00 tot 17.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.responsmedical.nl of bel naar 085 – 760 59 00.