Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nieuw magazine bedient regionale zakelijke markt

Geplaatst op: donderdag 10 september 2015


InZaken Land van Cuijk & Noord-Limburg verschijnt medio september  

Ondernemend Land van Cuijk en Noord-Limburg heeft een nieuw zakenmagazine. Bureau Spraekwater lanceert, met medewerking van The Write House tekstproducties, bureau Inpladi, Hagemann Fotografie en Weemen Drukwerk & Communicatie, een nieuw periodiek: InZaken Land van Cuijk & Noord Limburg.   

Met het magazine InZaken Land van Cuijk & Noord-Limburg blijft de zakelijke markt niet verstoken van informatie en wordt zij bovendien naadloos bediend nu de Bedrijvig titels niet uitgegeven worden. Het magazine kan op steun rekenen van ondernemers uit het bestaande netwerk van Robert Hermens, voormalig media-adviseur van De Winter. Die support heeft volgens hem de doorslag gegeven deze stap te maken. Het nieuwe blad wordt uitgegeven onder de bestaande bedrijfsactiviteiten van zijn Bureau Spraekwater.  

Verbinden
Bureau Spraekwater heeft als missie ondernemers, overheid en onderwijs in de regio Land van Cuijk & Noord Limburg te verbinden en gezamenlijk tot initiatieven te komen die bijdragen aan een sterk woon- en werkklimaat. Het nieuwe zakenmagazine sluit perfect aan bij de missie van Bureau Spraekwater.

InZaken zal structureel uitgegeven worden onder ondernemers en bestuurders in de regio. Naast de actuele gegevens van de Kamer van Koophandel maakt InZaken gebruik van de database van Bureau Spraekwater. Deze bevat (persoonlijke) contactgegevens van ruim 3500 ondernemers uit de regio. Dankzij de medewerking van de vier genoemde (communicatie)bedrijven wordt het magazine met recht een regionale uitgave.   

Betrokkenheid
Ambities van het magazine: promotie van het bedrijfsleven in de regio Land van Cuijk & Noord Limburg. Daarnaast wil het een sterke betrokkenheid creëren van ondernemers, overheid en onderwijs bij de redactionele formule. De eerste editie handelt over onder meer de Ondernemersprijs en onderwerpen in agri & food. Ook is het magazine nieuwsdrager voor de Bedrijvig Beurs. 

Op de combinatie met online uitingen zal in de toekomst de focus liggen. Met inbreng van online specialisten kan InZaken.nl voor de doelgroep ook een online nieuws-, netwerk- en marketingplatform vormen. De eerste editie verschijnt 15 september. Tijdens de Bedrijvig Beurs, op 23 en 24 september in het Ebben Inspyrium, zal InZaken Land van Cuijk & Noord Limburg zich in de persoon van Robert Hermens presenteren.