Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Respons Zorgwinkel in Boxmeer geopend

Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015


Boxmeer -  Na een gedegen verbouwing van het voormalige huisartsenpand aan de Bakelgeertstraat is hier afgelopen vrijdag een prachtige nieuwe zorgwinkel verrezen. Eigenaar is Marc Siebers, voor wie goede service meer dan vanzelfsprekend is.

Hij rolde er bijna vanzelf in: vanuit zijn onderneming in bedrijfsopleidingen kwamen er steeds meer vragen naar onder andere veiligheidsartikelen. Het gevolg was dat Marc een webwinkel startte en van hieruit artikelen ging aanbieden. "Maar in het centrum van Boxmeer ging een zorgwinkel weg", vertelt hij, "en ik werd benaderd door bedrijven die via mij hun producten wilde verkopen. Daarnaast is het zo dat zeker ouderen nog lang niet altijd internet gebruiken; zij willen het zien, aanraken en dan mogelijk aanschaffen. Dat kan hier." Gelegen naast de apotheek met eigen parkeerruimte is Respons Zorgwinkel dan ook prima te bereiken. En voor bijvoorbeeld een podo- en ergotherapeut zijn hier nog mooie ruimtes te huur.

Artikelen
Het assortiment op het gebied van zorg en veiligheid is bij deze zorgwinkel enorm groot. Zo kunt u hier niet alleen terecht voor rolstoelen, rollators en scootmobielen, maar ook voor aangepaste kleding, rookmelders, gebruiksartikelen voor slechtzienden en dagelijkse hulpmiddelen. "Daarbij is alles via ons te bestellen", laat Marc weten, "en dan gaat het om allemaal kwalitatief goede, en niet te dure producten."

Service
Hoewel de officiële opening met aanbiedingen pas na de zomervakantie is, heeft de zorgwinkel nu al een spetterende actie: bij aanschaf van een Gemino rollator krijgt de klant er een luxe mand met draagriem bij. Voor Marc en zijn vrouw Marian staat niet een winstgevend bedrijf, maar de mens centraal. "Wij willen mensen die zelf niet meer zo mobiel zijn, graag helpen", zegt hij stellig. "Als een klant bijvoorbeeld hier zelf niet kan komen, wordt deze gehaald en thuisgebracht. En als iemand hier rookmelders koopt en niet in staat is deze op te hangen, doe ik dat. Daar vraag ik echt niets voor." Ook is het straks mogelijk om bepaalde artikelen via een persoonsgebonden pas gratis te lenen en dus niet te hoeven huren. Marc: "Ik geloof heilig in het woord service en dat zullen de klanten zeker merken."

Respons Zorgwinkel
Bakelgeertstraat 84
Boxmeer
085-760 59 00
www.responsmedical.nl

Tekst en foto: Dorry Smeets