Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nieuw team Hemels for Kids in Boxmeer

Geplaatst op: maandag 20 juli 2015


BOXMEER – Hemels for Kids in Boxmeer heeft een nieuwe eigenaresse. Anneke Kuenen heeft recent de winkel overgenomen. Tijd voor een kennismaking met deze enthousiaste onderneemster, die klaar is voor het nieuwe seizoen.

Anneke is in het Boxmeerse centrum geen onbekend gezicht; ze heeft twaalf jaar bij Briljant Optiek gewerkt. Als moeder van twee kinderen behoort ze tot de doelgroep van de Boxmeerse speciaalzaak. “Daarom vond ik het zo jammer toen ik hoorde dat de vorige eigenaresse de deuren wilde sluiten. Zo’n prachtige zaak mag toch niet verloren gaan? Zelf was ik toe aan een nieuwe uitdaging; vandaar dat ik het gesprek ben aangegaan. Alles is snel geregeld; de winkel is niet gesloten geweest.”

Hemels for Kids is al jaren een begrip in de regio. Anneke gaat verder met de succesformule die men van oudsher kent. “Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service staan daarbij voorop. De spaarkaart zullen we opnieuw introduceren en natuurlijk zorgen we voor gezelligheid in de winkel voor zowel ouder als kind." 

Klanten merken volgens Anneke niet veel van de overname. Ze lacht: "Natuurlijk staan er twee nieuwe gezichten in de winkel; op dagen dat ik op inkoop ben staat Susanne van Uum in de winkel. Ik ben meteen met de inkoop gestart, dus de nieuwe collectie is al in de winkel te vinden. Die zal de aankomende tijd verder worden uitgebreid."

Wat het aanbod betreft, heeft Anneke goed naar de klanten geluisterd. "De basics zoals ondergoed, hemden, T-shirts en pyjama's zijn weer terug. En met Gabbiano hebben we voor de oudere jongens – tot ongeveer vijftien jaar - een heel mooi merk binnen gehaald; stoer én niet kinderachtig. Ook voor de meiden gaan we tot die leeftijd; zolang ze nog niet in de volwassen maten passen, kunnen ze bij ons terecht."
Anneke heeft er alles aan gedaan om de vertrouwde merken weer in huis te hebben. "Je kunt bij ons terecht voor merken als Scotch R’belle, Scotch Shrunk, Vingino, Little Miss Juliette, Beebielove, Retour, Babyface, Tumble ‘n Dry, Petit Louie, Z8, Name-it, Gabbiano, Dutch Dream Denim en Little Label. Een heel divers aanbod, waardoor er ook voor ieders portemonnee wel wat bij zit. Zit de maat er niet meer bij of zoek je iets anders; laat het ons weten. We gaan graag voor onze klant op zoek; bijna alles kan besteld worden."

Naast kleding kun je bij Hemels for Kids terecht voor handgemaakte kraamcadeaus van Femmies. Shop je liever online, dan kun je nog steeds in de webshop terecht. 

Hemels for Kids
Hoogkoorpassage 1
5831 DM Boxmeer
(0485) 57 20 25
info@hemelsforkids.nl
www.hemelsforkids.nl